Tokat’ta Enduro Şampiyonasi

Tokat’ta Enduro Şampiyonasi

Tokat’ta ilk kez yapılacak olan Türkiye Enduro Şampiyonası öncesinde ekstrem test etabında motosiklet tutkunları gösteri yarışı yaptı.
Türkiye Enduro Şampiyonası’nın 5. Ayak Yarışı, 11-12 Ekim tarihlerinde ilk kez Tokat’ta yapılacak. Türkiye Enduro Şampiyonası Tokat yarışı için Topçam Yaylası’nda 32 engelin bulunduğu ekstrem test etabı Tokat Valiliği, İl Özel İdaresi, Belediye ekipleri ile Tokat Off-Road Kulübü üyelerinin çalışmaları ile yarışa hazır hale getirildi. Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Enduro Ekstrem Test Etabı’nda Türkiye Motosiklet Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Nedim Akülke’den yarışma ile ilgili bilgi aldı. Enduro Şampiyonası’nın kentin tanıtımına katkı sağlayacağını belirten Başkan Eroğlu, pazar günü yapılacak olan şampiyonayı izlemeleri için Tokatlıları yarışa davet etti. 7 ayağı olan Enduro Şampiyonası’nın 5. ayağının Tokat’ta yapılacağını ifade eden Başkan Eroğlu, “Motosiklet sporuna sempati duyanların bu alanda kendilerini yetiştirebilir. Bu yarışların sadece bu yıl değil her yıl yapılmasını arzu ediyoruz” diye konuştu.
Türkiye Motosiklet Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Nedim Akülke, Başkan Eroğlu’na desteklerinden dolayı teşekkür ederek, Pazar günü motosiklet tutkunlarının hayranlıkla izleyebileceği yarışların yapılacağını kaydetti. Basın açıklamasının ardından Başkan Eroğlu, kros motoruna binerek basına motosikletçiler ile birlikte fotoğraf verdi. Ekstrem test etabında deneme sürüşü yapan sporcular ise engelleri aşarak basına poz verdi.