Tokat’ta Mahalle Muhtarları Bir Araya Geldi

Tokat’ta Mahalle Muhtarları Bir Araya Geldi

Tokat Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Gökrem, mahalli idareler seçimlerinden sonra Tokat’ta taşların yerine konmaya başladığını söyledi.
Çekenli İş Merkezi’ndeki dernek binasında mahalle muhtarları ile bir araya gelen Başkan Gökrem, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Tokat’a vizyon şehir olarak neler katabileceklerini değerlendirmek üzere bir araya geldiklerini ifade eden Başkan Gökrem, seçimin ardından 10 ay geçtiğini, Tokat’ın artık belirli yerlere ulaşmaya, taşları yerine koymaya başladığını kaydetti. Tokat’ın vizyon şehir olması için organize sanayisinin işler hale gelmesi, yeni OSB açılması gerektiğini ileri süren Başkan Gökrem, “Tokat tarım mı, turizm mi, sanayi şehrimi olacak? Artık bunları elini taşın altına koyan belediye başkanımız ve yönetimi ile valimiz sivil toplum kuruluşlarımızla beraber bunun kararını vermek zorundayız. Bu vereceğimiz kararında Tokat’ın geleceğini hem 2023 hem de 2071 vizyonunda etkiyeceği kanaatindeyiz” dedi.
Başkan Gökrem, Başkan Eroğlu’nun çalışmalarının takdire şayan olduğunu ifade ederek, “Bizler asla ve asla taşı taş üstüne koyan kişileri eleştiren değil, onlara destek olan insanlarız. Biz testiyi kıranla suyu getireni aynı kefeye koymayız. Vatandaş muhtarını her zaman görmek hal hatır sormak istiyorsa, belediye başkanından da aynı sevgiyi ister. Parkta çocukla koşturan bir belediye başkanı, camide cemaatle namaz kılan bir belediye başkanı ve vali, kahve önünde vatandaşlarla tabureye oturarak çay içen, sohbet eden Vali, Belediye Başkanı özlemi içerisindeydik. Valimiz, belediye başkanımız bu özlemi giderdi. Bu bizlere gurur vermekte onure etmekte" diye konuştu.