Tolgay güzel gol attı!

Tolgay güzel gol attı!

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Sarıyer'i 3-1 mağlup ettikleri Türkiye Kupası mücadelesinin sonrasında açıklamalarda bulundu.

İŞTE BILIC'İN SÖZLERİ...

Tolgay Arslan'ın performansını beğendiğini kaydeden antrenör, "Her oyuncu için ilk maçuında gol atmak önemlidir. Güzel gol attı. Ama beni memnun eden tek şey gol atması değildi. Pas oyunu, sürekli sorumluluk alması beni memnun etti. Kendine güveni vardı. En güzel özelliklerinden biri şu, ilk seçeneği ileriye oynamak. Tolgay önemli bir ligden geldi, Hamburg gibi bir takımdan geldi. İlk performansından oldukça memnunum" dedi.

"FURKAN'IN PERFORMANSI ÖNEMLİYDİ"

Mücadele için konuşan Bilic, "Performansımız iyi sayılabilir. Oyuncular için isteseniz bile motive olmak zor. Çok olağan üstü bir performans koymadık ortaya. Özellikle pas akışında bazı hatalar yaptık. Furkan'ın bireysel katkısından memnun oldum. Onun gol atması önemliydi, genç bir oyuncu ve gol de attı." diye konuştu.

"YAKIN ZAMANDA ATIBA DA..."

4 isimle yeni sözleşme yapılmasını değerlendiren teknik adam, "Kulübün doğru bir yol üzerinde ilerlediğini gösteriyor 4 imza. Bu oyuncuların kulüpte kalma yolunda ciddi bir duruşları olduğunu gösteriyor. Demek ki doğru yoldayız, bu güzel. Bu oyuncuların sözleşmesi yenilendi. Umarım yakın zamanda Atiba da sözleşmesini yenileyecek. Çünkü o da bizim açımızdan, en önemli oyunculardan biri" ifadelerini kullandı.