Torku Konyaspor - Balıkesirspor Maçının Ardından

Torku Konyaspor - Balıkesirspor Maçının Ardından

Spor Toto Süper Lig’in 2. hafta maçında 42 bin kişilik yeni stadyumunda ilk maçına çıkan Torku Konyaspor rakibi Balıkesirspor’u 2-0 yendi.
Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Torku Konyaspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, yeni stadyumda ilk maçta galip gelmenin çok önemli olduğunu ve bunu başardıklarını söyledi. Mesut Bakkal, “Galibiyet güzel. Bu sahayı Konya’ya hediye eden herkesi tebrik ediyorum. İlk açılış maçı galip gelmek önemliydi. Sezon başından beri taraftarın ve camianın takımdan beklentileri farklıydı. Bugünde sahada her iki yarıda da üstün bir Konyaspor vardı. Net bir galibiyet aldık. İyi bir takımız, ligin ikinci haftasında da olsa galibiyet önemliydi. Şimdi yeni bir başlangıç yaptık ilerlemeye devam edeceğiz. Konya’ya hem yeni stat hem ilk galibiyet hayırlı olsun. Bundan sonra başarılı sonuçlarla yolumuza devam edeceğiz” dedi.
BALIKESİRSPOR CEPHESİ
Balıkesirspor Teknik Direktörü İsmail Ertekin, basit hatalar yaptıklarını ve sonucunda kaybettiklerini söyledi. İsmail Ertekin, “Maçın başından itibaren dengede giden oyunda yediğimiz bir taç atışından dönen bir gol, perdeleyemedik ve ne yazık ki mağlup duruma düştük. İkinci yarı biraz daha toparlanıp çıktık ama ilk yarının başında yediğimiz gol bütün planlarımız alt üst etti. Çok basit hatalar yapıyoruz ve basit hatalar yaparsak kazanma şansımız olmuyor. Gol bulamadık, kaybettik, üzgünüz” diye konuştu.
Teknik direktör Ertekin, yeni stadyumda ambiyanstan oyuncuların etkilenip etkilenmediği yönündeki soruya, “Ambiyanstan etkilenmiş olabilirler. Zaman zaman etkilenmiş olabilir ama çok büyük bir baskı yoktu” cevabını verdi.