Torku Konyaspor Eksik Çalişti

Torku Konyaspor Eksik Çalişti

Torku Konyaspor, Spor Toto Süper Lig’in 10. haftasında kendi evinde oynayacağı Gaziantepspor maçı hazırlıklarına başladı.
Milli maçlar nedeniyle lige verilen arada 3 gün izne çıkan yeşil-beyazlılar, Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri’nde toplanarak, teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde çalıştı. Antrenmana sakatlığı süren Marica, milli takımlarda bulunan Belec, Hleb, Djalma, Torje katılmazken, Hasan Kabze ve Recep Aydın takımdan ayrı düz koşu yaptı.
"İSTEDİĞİMİZ KONUMDA DEĞİLİZ"
Antrenman öncesi konuşan Torku Konyaspor Takım Kaptanı Hasan Kabze, ligde istedikleri konumda olmadıklarını belirterek, iç sahada oynayacakları bütün maçları kazanmaları gerektiğini söyledi.
Deplasmanda 3-2 yenildikleri Trabzonspor maçını değerlendiren Hasan Kabze, “Trabzonspor karşısında iyi futbol oynadık. Öne geçtiğimiz maçta mağlup olduk. Biz gol atacakken onlar gol attı. Oradan en kötü 1 puanla dönmemiz gerekiyordu. Kaybettik, maalesef futbol bu. Şu anda istediğimiz konumda olmadığımızı çok iyi biliyoruz. Yukarılara gitmek için çalışıyoruz. İnşallah kısa zamanda üst sıralara tırmanırız” dedi.
Takım kaptanı Kabze, iç sahada oynayacakları bütün maçları kazanmaları gerektiğini ifade ederek, “Gaziantepspor maçına da kazanmak için çıkacağız. Gaziantep’in de iyi bir çıkışı var, biz de ona göre çalışacağız. Milli takım arası nedeniyle de Aykut Hoca ile daha iyi tanışma fırsatı bulacağız. Umarım bu bize yararlı olur ve Gaziantep maçından galip geliriz” diye konuştu.
"ELİMDEN GELENİ YAPIYORUM"
Görev verilen her mevkide oynayarak elinden gelen gayreti gösterdiğini dile getiren Hasan Kabze, “Geçen sene sol kanatta oynadım, iyi de performans sergilediğimi düşünüyorum. Bu sene sezona sakatlıklarla başladım. Bu beni etkiledi, şu anda formumu yakalamaya başladım. Geçen yıl sol kanatta oynadım, 2 maçtır forvette oynuyorum. Ben her iki mevkide de oynayabilen bir oyuncuyum. Bu nedenle sıkıntı yok. Hangi mevkide oynarsam elimden geleni yapıyorum. Netice itibariyle geçen hafta bir gol attım, inşallah bunun devamı gelir” şeklinde konuştu.