Torku Konyaspor’dan Taraftara Davet

Torku Konyaspor’dan Taraftara Davet

Torku Konyaspor Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, yeşil-beyazlı taraftarları yeni stadyumlarında oynanacak ilk maçta tarihi ana şahitlik etmeye davet etti.
Türkiye Futbol Federasyonu’na (TFF) gerekli taahhütnamenin verildiğini ve Balıkesirspor maçının, yapımı tamamlanan yeni stadyumda oynanacağını açıklayan Ahmet Baydar, tüm taraftarı bu tarihi ana şahitlik etme ve takıma destek verme adına 13 Eylül Cumartesi saat 20.00’de oynanacak Balıkesirspor maçında tribünlere beklediklerini söyledi.
Ahmet Baydar yaptığı açıklamada, “Konya’nın ve Türkiye’nin en önemli spor projelerinden biri olan yeni stadyumumuzda ilk maça çıkacak olmanın heyecanını yaşıyoruz. Günlerdir oynanacak-oynanmayacak söylentileri içerisinde hummalı bir çalışma ve büyük özveriler sonucunda yeni stadyumumuz hazır hale getirildi. Maçın oynanması için TFF’ye gerekli taahhütname kulübümüz tarafından verildi. Balıkesirspor maçıyla birlikte Konyaspor’umuza ve inşallah ileride de hem ulusal hem de uluslararası müsabakalara ev sahipliği yapacak stadyumumuzu hizmete sunacağız. Öncelikle bu önemli eserin Konya’mıza ve ülke sporumuza kazandırılmasında emeği geçen başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tahir Akyürek olmak üzere en alt kademesinden en üst kademesinde yer alan herkese teşekkür ediyoruz. İnşallah yeni stadyumumuzda başarılarla dolu sezonlar geçiririz. Dileğimiz Konya’mızda Avrupa Kupası maçları da oynamak” diye konuştu.
Baydar, yeni stadyumlar yapmak kadar bu alanları doldurmanın da önemli olduğuna işaret ederek, “Stadyumlar içlerinde taraftarlarla güzel. Şu ana kadar bakıldığında Passolig ve kombine bilet satışları konusunda birçok kulübe göre öndeyiz ama biz bunu yeterli görmüyoruz. Konyalı sporseverlerden bundan sonraki dönemde de hem Passolig hem de kombine kartlara olan ilgilerinin artmasını ve hedeflediğimiz rakamlara ulaşmayı bekliyoruz. Bu ütopik bir durum değil. Yeter ki mevcut ilgiyi biraz daha arttıralım. Yeni stadyumumuzda takımımızın önemli başarılara imza atacağına inanmakla birlikte, taraftarlarımızla da örnek teşkil edeceğimize inanıyoruz. 2014-2015 sezonu Torku Konyaspor’umuzun başarılarıyla anılacak bir sezon olacak” şeklinde konuştu.