Haberin Adresi
16° Bursa

Bursa

16°

Bursa

Pazartesi

15°/

Salı

16°/

Çarşamba

10°/

Perşembe

10°/

Cuma

/

Cumartesi

10°/

Haberin Adresi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Yerel Mersin

TOROSLAR BELEDİYESİ OKULLARI BOYUYOR

Mersin’in merkez ilçe Toroslar Belediyesi, yarıyıl tatilini değerlendirerek, ihtiyaç duyulan okulların dış cephe boyamasını gerçekleştiriyor.Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, yaptığı yazılı açıklamada, ilçedeki eğitim-öğretim...

Yayınlanma:

Mersin’in merkez ilçe Toroslar Belediyesi, yarıyıl tatilini değerlendirerek, ihtiyaç duyulan okulların dış cephe boyamasını gerçekleştiriyor.
Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, yaptığı yazılı açıklamada, ilçedeki eğitim-öğretim kurumlarının fiziki şartlarının düzeltilmesi amacıyla belli bir program dahilinde yapılan bakım ve onarım çalışmalarına yarıyıl tatilinde de devam ettiklerini bildirdi. Amaçlarının, öğrencilerin daha temiz ve kaliteli şartlarda eğitim almalarını sağlamak olduğunu belirten Tuna, boya malzemesi teminini okul aile birliği ile okul idaresinin yaptığını, işçiliği de belediye olarak kendilerinin üstlendiğini kaydetti. Başkan Tuna, “Okul aile birliği ile okul idarecilerinin belediyeye verdikleri başvurucu sonucu oluşturulan bir program dahilinde boyama işlemlerini sürdürüyoruz. Özellikle yaz ve sömestr tatillerini fırsat bilerek imkanlarımız ölçüsünde her yıl düzenli olarak ilçe genelindeki okulları bakım ve onarımdan geçiriyoruz. Çocuklarımızın sağlıklı koşullarda eğitim alması için tüm olanaklarımızı seferber ediyoruz. Belediye olarak eğitim her zaman önceliğimizdir. Eğitim ve öğretime olan desteklerimiz artarak devam edecek” dedi.

author avatar
Haberin Adresi İnternet Editörü
Haberinadresi.com internet editörü. Gündem, ekonomi, spor ve birçok konuda haberin hazırlanması ve haber okuyucularına sunulmasını sağlamaktadır.

İlgili Haberler