Toroslar’da Amfi Tiyatro Ve Yüzme Havuzu Çalişmalari Sürüyor

Toroslar’da Amfi Tiyatro Ve Yüzme Havuzu Çalişmalari Sürüyor

Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna’nın, seçim taahhütleri arasında yer alan ‘Amfi Tiyatro ve Yüzme Havuzu’ projelerinin yapım çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.
Okan Merzeci Mahallesi’nde 9 bin metrekare alanda inşa edilen 3 bin kişi kapasiteli Amfi Tiyatro’nun ve Çukurova Mahallesi’ndeki 18 bin metrekare alanda inşa edilen olimpik yüzme havuzunun büyük bir bölümü tamamlandı. Çalışmaları yerinde inceleyerek teknik ekibine talimatlar veren Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, kültür, sanat ve spor gibi halkın refah ve mutluluğuna yönelik hizmetleriyle Toroslar’ı örnek bir kente dönüştürdüklerini söyledi.
Toroslar’da hayata geçirdikleri yatırım ve projelerle ilgili vatandaşın da istek ve taleplerine önem verdiklerini ve bu doğrultuda çalışmalarını planladıklarını belirten Tuna, “Göreve geldiğimiz günden bugüne halkımızla olan iletişimimizi her zaman güçlü tuttuk. Emekle, gayretle ve hemşerilerimizin desteği ile her geçen gün ilçemizi büyütüyor ve geliştiriyoruz. Yapım çalışmaları devam eden ‘Amfi Tiyatro ve Olimpik Yüzme Havuzu’ da seçim taahhütlerimiz arasında yer alan projelerimizden bir tanesiydi. Bu tesisleri de Toroslar’a kazandırmaktan büyük mutluluk ve gurur duyuyoruz” dedi.
Başkan Tuna, konser, gösteri ve organizasyonlara ev sahipliği yapacak olan Amfi Tiyatro ile içerisinde tesis binası, havuz başı aktivite alanı, kafeterya, duş ve soyunma odaları, hakem ve yönetim bölümleri ile otoparkın da yer alacağı yüzme havuzunu en kısa sürede tamamlayarak halkın hizmetine sunacaklarının bilgisini de verdi.