Haberin Adresi
16° Bursa

Bursa

16°

Bursa

Çarşamba

/

Perşembe

12°/

Cuma

12°/

Cumartesi

10°/

Pazar

/

Pazartesi

18°/

Haberin Adresi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Bursa

''TOYOTA C-HR ile her görüşte aşk tek sürüşte PARİS”

TOYOTA PLAZA Çavdarlı'da yılın ilk özel etkinliği geçtiğimiz hafta sonu gerçekleşti.

Yayınlanma:
''TOYOTA C-HR ile  her görüşte aşk tek sürüşte  PARİS”

Türkiye’de üretilen ve tüm dünyanın merakla beklediği crossover segmentinin benzersiz aracı Toyota C-HR, 18-19 Şubat tarihlerinde Toyota Plaza Çavdarlı’da gerçekleştirilen test sürüş günlerinde Toyota dostlarından büyük ilgi gördü. İzmir Yolu Plaza Çavdarlı’da gerçekleştirilen etkinlikte C-HR’ı yakından inceleme ve test etme fırsatı bulan otomobil tutkunları aynı zamanda tek sürüş ile Paris seyahati kazanma fırsatı yakaladı.

İLGİLİ HABER Prof. Dr. Şükrü Ersoy Bursa’daki Fay Hattı Hakkında Değerlendirmelerde Bulundu
TOYOTA PLAZA Çavdarlı'da yılın ilk özel etkinliği geçtiğimiz hafta sonu gerçekleşti.

Test sürüşünü gerçekleştiren katılımcılar satış danışmanlarına isimlerini kayıt ettirerek çekilişe katılma hakkı kazandı. Talihliler, 24.02.2017 tarihinde saat 10:00’da noter huzurunda halka açık olarak yapılacak çekiliş ile belirlenecek ve 27.02.2017 tarihinde kamuoyu duyurusu ile açıklanacaktır. 2 gece 3 günlük Paris tatili otellerin doluluk durumuna göre Nisan/2017 tarihinde sağlanacak.

Toyota Plaza Çavdarlı Satış Müdürü Yeliz Akın; C-HR etkinliğine katılımdan son derece memnun olduklarını dile getirerek “Toyota’nın yeni ve üstün özelliklere sahip modeli Toyota C-HR’ın Türkiye’de üretilip, tüm Avrupa ülkeleriyle birlikte dünyaya ihraç edilecek olmasıyla mutluluk ve gurur yaşıyoruz.

Yeni modelimizin Toyota sever dostlarımıza özel hediyesi olarak geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirdiğimiz test sürüş etkinliğimizde şanslı bir kullanıcımızı Paris seyahati bekliyor. Dostlarımız diledikleri zaman plazamıza gelerek Toyota C-HR modelimizi test edip, satış ekibimizden gerekli tüm bilgileri edinebilirler.” dedi.

Bursa otomobil tutkunlarının büyük ilgi gösterdiği ve yakından incelediği Toyota C-HR, yapılan test sürüşleriyle büyük beğeni toplayarak kullananlardan tam not almaya devam ediyor. Sevgililer günü konsepti ile Toyota Plaza Çavdarlı’da gerçekleştirilen test sürüş günleri etkinliğinde, klasik keman ve çellodan oluşan özel müzik dinletisi ile katılımcılar keyifli bir gün geçirme fırsatı yaşadı.

Her görüşte AŞK “Toyota C-HR” 

Toyota C-HR hatchback otomobillerin dinamizmiyle SUV sınıfına özgü güçlü duruşu buluşturuyor. Toyota ‘Sensual Tech’ adını verdiği yeni iç mekan tasarım konseptiyle teknoloji, fonksiyonellik ve görsel şöleni Toyota C-HR’da bir araya getiriyor. Sürücü ve yolcuları modern, çekici ve son derece ferah bir kabin karşılıyor. Toyota C-HR’da son derece zengin bir ekipman seviyesi de sunuluyor.

Toyota C-HR, bir önceliği de sürüş keyfi ile yakıt ekonomisini buluşturan yüksek verimlilik seviyesine sahip motorlara veriyor. 1,2 litrelik turbo benzinli motor116 HP güç ve 185 Nm tork üretiyor. 100 km’de ortalama 5,9 litre yakıt tüketen motor 134gr/km CO2 salınım değeriyle çevreci ve tutumlu bir yapı vaat ediyor.

author avatar
Haberin Adresi İnternet Editörü
Haberinadresi.com internet editörü. Gündem, ekonomi, spor ve birçok konuda haberin hazırlanması ve haber okuyucularına sunulmasını sağlamaktadır.

İlgili Haberler