Trabzon Ticaret Ve Sanayi Odası Meclis Toplantısı Yapıldı

Trabzon Ticaret Ve Sanayi Odası Meclis Toplantısı Yapıldı

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Meclisi Başkan Ali Osman Ulusoy’un geçtiğimiz günlerde vefatı üzerine meclis başkan yardımcısı İbrahim Nalbant başkanlığında toplandı.
Ulusoy’un meclis başkanlık koltuğu boş bırakılırken, Ulusoy ve daha önce meclis çatısı altındaki görev alan meclis üyeleri için bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Ardından Meclis Başkanı Ali Osman Ulusoy için hazırlanan film tanıtımı ekrana geldi. Toplantıda alının karar doğrultusunda Ali Osman Ulusoy’dan boşalan meclis başkanlığı seçimi Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda yarın yapılmasına kararını verildi.
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M.Suat Hacısalihoğlu, yaptığı konuşmada, “Elbette hepimiz Ali Osman Ulusoy’u anılarımız ile anacağız. Hizmetleri ile her zaman anılacak. Bizlerde görevde bulunduğumuz bu kurumlarda yarın hizmetlerimiz ile anılmak için çalışıyoruz” şeklinde konuştu.
Başkan M. Suat Hacısalihoğlu, Ali Osman Ulusoy’dan boşalan meclis üyeliğine de meslek komitesinden İsmet Mısır’ın geldiğini meclis üyelerine duyurdu.