TRABZONSPOR EVİNDE RAHAT

TRABZONSPOR EVİNDE RAHAT

Ligin ilk yarısında aldığı saha sonuçlarıyla sıkıntılı günler geçiren Trabzonspor, ikinci yarıyla birlikte sahasında oynadığı Sivasspor ve Kayseri Erciyesspor maçlarından 6 puan alarak rahatladı.
Sezona yaptığı flaş transferlerle iddialı bir şekilde giren Trabzonspor, ligin ilk yarısında hedeflediği saha sonuçlarını alamayarak zirve yarışının bir hayli gerisinde kalmış ve devreyi moralsiz kapatmıştı. Ligin ikinci yarısında ise evinde Sivasspor ve Kayseri Erciyesspor ile karşılaşan Trabzonspor, söz konusu maçlardan 6 puan çıkartarak rahat bir nefes aldı zirve umutlarını sürdürdü.
TRABZONSPOR EVİNDE İKİ YENİLGİ ALDI
Trabzonspor bu sezon Spor Toto Süper Lig, Ziraat Türkiye Kupası ve Avrupa kupası maçlarında evinde oynadığı 17 maçta 2 yenilgi aldı. Bordo-mavililer söz konusu mağlubiyetleri ise ligde Eskişehirspor’a 4-1, Avrupa’da Legia Warszawa’ya 1-0’lık sonuçlarla aldı.
FENERBAHÇE’NİN ARDINDAN EVİNDE EN ÇOK PUAN TOPLAYAN TAKIM OLDU
Trabzonspor, lider Fenerbahçe’nin ardından ligde evinde en çok puan toplayan takım oldu. Karadeniz ekibi sahasında oynadığı 10 lig maçında 6 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Söz konusu maçlarda 24 gol atan Trabzonspor kalesinde ise 17 gol gördü. 21 puan toplayan bordo-mavili takım, evinde 25 puan toplayan Fenerbahçe’nin ardından 2. sırada yer aldı. Trabzonspor, evinde 24 golle en çok gol atan takım unvanını da koruyor.
AVRUPA’DA TEK YENİLGİ
Trabzonspor, Avrupa’da evinde oynadığı 8 maçta 3 galibiyet ve 1 mağlubiyet aldı. Bordo-mavililer söz konusu maçlarda 7 gol atarken kalesinde ise 1 gol gördü.
ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI
Karadeniz ekibi Ziraat Türkiye Kupası’nda ise evinde oynadığı 3 maçta yenilgi görmedi. Söz konusu maçlarda 1 galibiyet ve 2 beraberlik alan Trabzonspor, attığı 9 gole karşılık ise kalesinde gol görmedi.
EVİN GOLCÜSÜ CARDOZO
Spor Toto Süper Lig’de gol krallığı yarışında iddialı bir duruma gelen Oscar Cardozo, ligde 12 gol ulaşırken, Spor Toto Süper Lig, Ziraat Türkiye Kupası ve Avrupa kupası olmak üzere Trabzonspor evinde oynadığı maçlarda 14 gol attı. Cardozo ligde 10, Ziraat Türkiye Kupası’nda 3, Avrupa’da ise 1 gol attı. Cardozo’yu 4 golle Medjani takip etti.