Trabzonspor Kombine Kart Fiyatlarında İndirime Gitti

Trabzonspor Kombine Kart Fiyatlarında İndirime Gitti

Trabzonspor 2014-2015 sezonunda Hüseyin Avni Aker Stadı’nda oynayacağı resmi müsabakalar için geçerli kombine kart fiyatlarında büyük bir indirime gitti.
Bu sezon yaptığı flaş transferlerle adından söz ettiren ve şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri olacağının sinyalini veren Karadeniz ekibi, yeni sezon için belirlediği kombine kart fiyatlarında indirime giderek talebi arttırmayı hedefliyor.
Trabzonspor’da kale arkası kombineleri 600 TL’den 400 TL’ye indirilirken, Maraton A-D Blok 900 TL’den 600 TL’ye indirildi. Maraton E-H Blok 700 TL’den 500 TL’ye, Maraton B-C-F-G Blok bin 200 TL’den 800 TL’ye, Kapalı Kenar 2 bin 500 TL’den bin 600 TL’ye indirildi. Kapalı Orta kombineleri 3 bin TL’den 2 bin TL’ye, VIP 6 bin TL’den, 4 bin TL’ye, VIP Özel C-D-E-F-G-H-I Sıraları 50 bin TL’den 15 bin TL’ye, VIP Özel A-B Sıraları 50 bin TL’den 30 bin TL’ye indirildi.
Yapılan indirime ek olarak kale arkası veya maraton tribünlerinden kombine alan taraftarlara atkı, kapalı veya VIP tribünlerinden kombine alanlara ise forma hediye edilecek. Bugüne kadar kombine kart alan taraftarlara ise aradaki fark kadar TS Club hediye çeki veya ikinci kombinede ekstra indirim uygulanacak. Mevcut kombine kart sahipleri ve Trabzonspor kredi kartı sahipleri yüzde 10, kadınlar ile 2002 ve sonrası doğumlu çocuklara da yüzde 25 oranında indirim uygulanacak. Taraftarların kombine kart alabilmeleri için öncelikli olarak PASSOLİG kartına sahip olmaları gerektiği belirtildi.