Trabzonspor, Lokeren Maçında Bir İlk Gerçekleşecek

Trabzonspor, Lokeren Maçında Bir İlk Gerçekleşecek

UEFA Avrupa Ligi L Grubu’nda Lokeren takımıyla karşılaşacak olan Trabzonspor, tarihinde ilk kez bir Belçika takımıyla resmi müsabaka oynayacak.
Bu sezon Avrupa’da üst basamakları hedefleyen Trabzonspor, birçok kez hazırlık maçı yaptığı Belçika takımlarıyla resmi olarak tarihinde ilk kez karşılaşacak. Bugüne kadar Avrupa’da 26 ülkeden değişik takımlarla karşılaşan bordo-mavililer, UEFA Avrupa Ligi L Grubu’nda bir ilke imza atacak. Karadeniz ekibi, Lokeren maçıyla birlikte tarihinde ilk kez resmi bir maçta Belçika takımıyla karşılaşacak.
Bugüne kadar Belçika takımlarıyla birçok kez hazırlık maçı yapan Trabzonspor, 23 Ekim Perşembe günü sahasında konuk edeceği Lokeren maçıyla birlikte tarihinde ilk kez bir Belçika ekibiyle resmi maç yapacak. Genk, Standart Liege, Sporting Cherlerio ve Clup Brugge gibi takımlarla 9 hazırlık maçı yapan Karadeniz ekibinin, söz konusu maçlarda Belçika takımlarına karşı üstünlük sağladığı gözüküyor. 9 maçta 4 galibiyet, 4 beraberlik elde eden Trabzonspor 1 maçtan da mağlubiyetle ayrıldı. Bordo-mavililer attığı 8 gole karşılık ise kalesinde 5 gol gördü.