Trabzonspor'da kombine satışı başladı

Trabzonspor'da kombine satışı başladı

Bordo-mavili kulüpten yapılan açıklamada,Trabzonspor'un önümüzdeki sezon Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynayacağı resmi müsabakalar için kombine kartların bugün satışa çıktığı, eski kart sahiplerinin 12 Temmuz'a kadar yerlerini tekrar satın alabileceği, aksi takdirde bu koltukların da satışa sunulacağı belirtildi.

Satışlarda, mevcut kombine kart sahipleri ve Trabzonspor kredi kartı sahiplerine yüzde 10, kadınlar ile 2002 ve sonrası doğumlu çocuklara da yüzde 25 oranında indirim uygulanacağı vurgulanan açıklamada, şunlar ifade edildi:

"Taraftarlarımızın kombine kart alabilmesi için öncelikli olarak passolig kartına sahip olması gerekir. Passolig ve kombine kart sahibi olmak isteyen taraftarlarımız, işlemlerini Ziyabey Tesislerimizden gerçekleştirebilecek. Passolig ve kombine kart almak isteyen taraftarlarımızın alışveriş esnasında yanlarında üzerinde TC kimlik numarası yer alan bir kimlik kartı bulundurmaları gerekmektedir."

Yeni sezon kombine kartlar, kale arkası tribün 600, maraton A-D blok 900, maraton E-H blok 700, maraton B-C-F-G blok bin 200, kapalı kenar 2 bin 500, kapalı orta 3 bin, VIP 6 bin, VIP özel ise 50 bin lira olarak belirlenmişti.