Transferi büyük ses getirmişti... Şimdi ayrılıyor mu?

Transferi büyük ses getirmişti... Şimdi ayrılıyor mu?

Son günlerde oynadığı futbolla eleştiri alan Fenerbahçe rakibi Beşiktaş'ı deplasmanda mağlup ederek rahatladı. Ancak Fenerbahçe'de derbi galibiyetinin gölgesinde kalan bir transfer gelişmesi yaşandı.

Sky Sports'da çalışan Güney Amerikalı gazeteci Paulo Freitas, Fenerbahçeli Diego Ribas'la ilgili önemli bir açıklamada bulundu.

Fenerbahçe'ye transfer olurken büyük umutlar beslenen ancak henüz bekleneni veremeyen Diego Ribas ile ilgili Brezilya basını Galatasaray derbisinden sonra Beşiktaş derbisinde de kendisine şans verilmeyen yıldız oyuncunun sarı lacivertli kulüpten ayrılabileceğini iddia etti.

Sky Sports'ta çalışan gazeteci Freitas'ta Eurosport.com Türkiye'ye yaptığı açıklamada Diego'nun takımda şans bulamamasının kendisini mutsuz ettiğini belirtirken transferin ancak sezon sonu mümkün olacağını ifade etti.

İşte Freitas'ın açıklamaları;

"Diego'nun oynayamaması kendisini rahatsız ediyor. Transferle ilgili devre arasında bir gelişme olması çok zor. Sezon sonunda bazı gelişmeler olabilir. Diego'nun Santos'a dönmesi için Santos kulübünün Copa Libertadores'e kalabilmesi gerekiyor."