Travmay durağında çantasını kaptırdı, bulununca ilk sözleri bu oldu...

Travmay durağında çantasını kaptırdı, bulununca ilk sözleri bu oldu...

Olay, Antalya'nın Muratpaşa ilçesindeki Atatürk Caddesi’nde meydana geldi. Evinden çıktıktan sonra bir süre yürüyen İmran Özmen, dinlenmek için tramvay durağına oturdu. İçinde telefonu, cüzdanı ve parasının bulunduğu çantasına yanına bıraktı. Özmen’in yanına yaklaşan A.B, koltukta bulanan çantayı alıp bisikletiyle kaçtı. Olay sonrası kısa sürelik şok yaşayan Özmen, polisten yardım istedi.

KAÇMAYA ÇALIŞIRKEN YAKALANDI

İhbarın ardından bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Kısa süre içinde belirtilen adrese ulaşan ekipler, kameralardan A.B.’nin Çaybaşı Mahallesi istikametine doğru kaçtığını tespit etti. Bölgeye abluka altına alan polis, A.B.’yi kaçmaya çalışırken yakaladı.

ÇOK YORULDUM, EVİME GİTSEM'

Atıldığı yerden alınan çantasına kavuşan İmran Özmen, polislere teşekkür ederken "Yaşadığım bu stres yüzünden çok yoruldum, evime gitsem" diye sordu. Özmen’e ifadesinin alınacağını söyleyen polis, merkeze davet etti. Özmen ve şüpheli ayrı ekip arabalarında polis merkezine götürüldü.

Travmay durağında çantasını kaptırdı, bulununca ilk sözleri bu oldu...

Antalya'da ev hanımı İmran Özmen, tramvay durağında beklediği sırada çantası A.B (14) tarafından çalındı. Şüpheli iki mahalle ötede yakalanırken çantasına kavuşmanın mutluluğunu yaşayan Özmen, polislere teşekkür ederek,"Çok yoruldum, evime gitsem" dedi. Polis ise ifadesinin alınacağını belirterek Özmen'i polis merkezine götürdü