Tse’den, Medeniyet Üniversitesi’ne İso 9001 Belgesi

Tse’den, Medeniyet Üniversitesi’ne İso 9001 Belgesi

İstanbul Medeniyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamit Okur, Türk Standartları Entitüsü’nde (TSE) düzenlenen törenle İSO 9001 kalite belgesini teslim aldı.
İstanbul Göztepe’de bulunan Medeniyet Üniversitesi için, Kocaeli’nin Çayırova ilçesinde bulunan Türk Standartları Entitüsü’nde tören düzenlendi. TSE Yerleşkesinde düzenlenen törenle İstanbul Medeniyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamit Okur, TSE Başkanı Hulusi Şentürk’ten İSO 9001 belgesini teslim aldı.
Protokol imzalarının ardından açıklama yapan Türk Standartları Entitüsü (TSE) Başkanı Hulusi Şentürk, “Bize başvuruda bulundular. Eğitimler aldılar, ciddi uygulamalar gördüler. Türkiye’de kurumların bu belgelere gösterdiği önem bizi memnun ediyor. Önemli olan kaliteyi yakalamak değil. Onu sürdürebilmektir. Ben TSE’yi tercih ettiği için rektörümüze teşekkür ediyorum” dedi.
Medeniyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamit Okur yaptığı açıklamada, “En kaliteli eğitimi veren ve bu konuda yararlı kurum olan TSE’den bize eğitim almak hemde belgelendirmek üzere seçtik. Kurumumuz bir eğitimden geçti. Son denetimle de İSO 9001 belgesini almaya hak kazandığımız belli oldu. Önemli olan kaliteyi yakalamak değil, o kaliteyi geliştirip değişimi sağlayabilmek. İnşallah biz TSE ile bu kaliteyi yakaladık” dedi.
Açıklamaların ardından TSE Başkanı Hulusi Şentürk, Prof. Dr. Hamit Okur’a belgeleri takdim etti.