Tt Arena’da Deplasman Havası

Tt Arena’da Deplasman Havası

Galatasaray bu akşam, TT Arena’da kendi taraftarından yoksun ama sadece Eskişehirspor taraftarının tribünlerde olacağı bir karşılaşma oynayacak. Bu da Türk Futbol Tarihi’nde bir ilk olarak ön plana çıkıyor.
Sarı-kırmızılı takım, Süper Kupa Finali’nde Fenerbahçe ile oynadığı maçta kendi seyircisinin sebep olduğu olaylardan ötürü 1 maç seyircisiz oynama cezası aldı. Bu cezayı bugün Eskişehirspor maçında çekecek olan Galatasaray, TT Arena’da sarı-kırmızılı taraftarın kendi evinde tribünlerde olmayıp, rakip taraftarın olması da Türk Futbol Tarihi’nde bir ilke sebep olacak.
3 bine yakın Eskişehirspor taraftarının olacağı TT Arena tribünlerinde, sarı-kırmızılı futbolcular kendi evinde bir garip hikayeye tanık olacak. Daha maç başlamadan, kendi evinde deplasman hikayesi yaşayacak olan Galatasaraylı futbolcuların bu durumdan nasıl etkileneceği ise merak konusu.
GALATASARAY
Sarı-kırmızılı takım Eskişehirspor karşısına, “Muslera, Veysel, Chedjou, Semih Kaya, Hakan, Tarık, Dzemaili, Yekta, Selçuk, Bruma, Sneijder ve Burak Yılmaz” 11’i çıkacak.
ESKİŞEHİRSPOR
Deplasmanda Galatasaray ile mücadele edecek olan Eskişehirspor ise, “Boffin, Ahmet, Lawal, Sıssoko, Birol, Mori, Hürriyet, Kaan, Berkay, Mirkan, Erkan Zengin” 11’i ile sahada yerini alacak.