Tüfenkci, Darende De Ziyaretlerini Sürdürüyor

Tüfenkci, Darende De Ziyaretlerini Sürdürüyor

AK Parti Malatya eski İl Başkanı Av. Bülent Tüfenkci, Darende Şoförler ve Otomobilciler Odası’nı ziyaret etti.
Tüfenkci, Darende’de yaptığı ziyaretler çerçevesinde Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Kasım Gücük’ü makamında ziyaret ederek istişarelerde bulundu. Tüfenkci burada yaptığı değerlendirmede bugüne kadar edinilen tecrübeleri Malatya’ya hizmet için daha aktif görevlerde kullanmaya talip olduğunu ifade etti.
Malatyalı hemşerileri uygun gördüğü taktirde milletvekilliği düşündüğünü belirten Tüfenkci, “Bizler adımlarımızı yaptığımız istişareler doğrultusunda atarız. Bu AK Parti’mizin de bizlerin de olmazsa olmazlarımızdandır. Bugün de bu düsturla hareket ederek aday adaylığı başvurumuzu yapmadan önce istişarelerimizi gerçekleştireceğiz. Cebab-ı Allah’ın rızası ve hemşerilerimizin uygun görmesi ile inşallah bir başka görevde daha önce olduğu gibi yine hemşerilerimizle beraber olacağız.
12 yıldır tek başına iktidarda olan AK Parti’nin, Türkiye’yi ülkeler liginde getirdiği nokta, oluşturduğu güven ve istikrara dikkat çeken Tüfenkci, AK Parti iktidarlarının tek amacı millete hizmet etmektir. Bu hizmet davası ile Türkiye’yi her alanda hayal dahi edilemeyecek oranda geliştirdik. Türkiye’nin her yerinde olduğu gibi Malatya’da da ulaşım alanında çağ atladık. Malatya’mıza 12 yılda ulaştırma ve haberleşme alanında 1,5 milyar lira yatırım yaptık. Malatya’yı diğer şehirlere bağlayan yollarını 521 kilometreye, ilçe ve mahalle yollarını şehir merkezine bağlayan yolları 600 kilometreye çıkardık. Sadece 36 kilometre olan bölünmüş yolları 297 kilometreye çıkararak tam 8 kat arttırdık’’ dedi.
Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Kasım Gücük ise konuşmasında şu ifadeleri kullandı:
“2002’den beri odamızı ziyaret eden ilk Başkanımız Bülent Tüfenkci oldu. Bu ziyaretinden dolayı Başkanımıza özellikle teşekkür etmek isterim. AK Parti iktidarları döneminde ulaştırmada çok önemli gelişmeler yaşandı. Bu hususta memnuniyetimizi ifade etmek isterim. Ancak Darende gibi merkeze uzak ilçelere şoförlerin ve otomobilcilerin işlemlerini yapmaları için gerekli olanakların sağlanmasını talep ediyoruz.”