Tügva’dan Başkan Zolan’a Ziyaret

Tügva’dan Başkan Zolan’a Ziyaret

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Genel Başkanı İsmail Emanet ve yönetim kurulu üyeleri Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti.
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, TÜGVA Genel Başkanı İsmail Emanet ve yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı. Ziyarete, TÜGVA Denizli İl Temsilcisi Emre Uyumaz ve yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti. TÜGVA Genel Başkanı Emanet ziyarette yaptığı konuşmada, "Tarihe bakıldığında aslında biz medeniyet olarak bir vakıf medeniyetiyiz. Yani şehirleri bile vakıflar üzerinden kurmuşuz. Bu özelliğimizi yeniden canlandırmak gerekiyor. Cumhurbaşkanımız da bunun üzerine daha çok yoğunlaşıyor" dedi. Bu dönem artık gençlere yatırım yapma noktasında herkesin katkı sağladığını gördüklerini işaret eden Emanet, Türkiye Gençlik Vakfı olarak toplumun geneline hitap etmek istediklerini ve kimsenin kendini öteki hissetmediği, kendinden bir parça bulduğu, hizmet aldığı bir vakıf olacaklarını söyledi.
Bir milletin geleceğine daha iyi bakabilmesi ve başarılı olabilmesi için iyi bir gençliğe ihtiyaç olduğunu belirten Başkan Zolan ise değerlerine sahip çıkan, geçmişini ve köklerini bilen, gücünü oradan alan ve dalları da geleceğe uzanan bir gençliğe ihtiyaç olduğunu belirterek, "İnşallah TÜGVA bu amaca hizmet edecek" dedi. Milletlerin en değerli varlığının insan olduğunu vurgulayan Başkan Zolan, manevi değerlere sahip çıkabilmenin çok önemli olduğunu vurguladı. Başkan Zolan, Türkiye’nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 2023 yılı hedefi olarak gösterdiği Avrupa’da ilk 3 ülke arasında, Dünya’da 10 ülke arasında olacağını da sözlerine ekledi.