'Tüm insanlık adına endişeleniyorum'

'Tüm insanlık adına endişeleniyorum'

"Üç kız çocuğu yetiştiriyorsunuz. Bir baba olarak endişelendiğiniz konular var mı?" sorusuna, "Sadece kızlarım olduğu için değil tüm insanlık adına endişeleniyorum. Ben iyiliğin her zaman toplumda karşılığını bulabileceğine inanan bir insanım. Kaygılıyım çünkü dünya bu anlamda sıkıntılı. Çocuklarıma her zaman, 'İyi insan olmaya çalışın, dürüst olun' diyorum" yanıtını verdi.
Ünlü yönetmen, "Peki ülkemizde kadına şiddetin bu kadar artmasını neye bağlıyorsunuz?" sorusu üzerine, "Dünyanın gidişatına ve cehalete bağlıyorum. Toplumun bir şekilde aydınlanması gerekiyor" ifadelerini kullandı.
"BU EVLİLİĞİ DESTEKLEDİM"
Zeynep Alkan ise babasının ikinci evliliği konusunda kıskançlık yaşayıp yaşamadığı konusunda, "Babam mutluydu ve onun için doğru olanı yaptı. Selen'i çok seviyorum. İkisi de çok mutlu. Ben de kıskanmak yerine bu evliliği destekledim. En başından belli aramız hiç kötü olmadı. O da benim gibi enerjik, deli dolu. Babamı çok mutlu etti. Annem ve Selen arasında bazı şeyler oldu ama ben hep uzak kaldım. Şimdi ise hep birlikte medeni bir aile olduk. Hepimiz mutlu mesut hayatımıza devam ediyoruz" şeklinde konuştu.