Turgay Erdem: "Sanayicilerimizin yüzü de daha çok gülümseyecek"

Turgay Erdem: "Sanayicilerimizin yüzü de daha çok gülümseyecek"

Erdem, İMSİAD'in yerel yönetimler ile çözüm ortaklığı kuran önemli bir topluluk olduğunu belirterek, "Her bir üyesinin kentimizin daha da çağdaşlaşması için emek veren İMSİAD'a desteğimiz yeni dönemde de sürecektir. Her alanda olduğu gibi huzur ve mutluluk kenti Nilüfer'de sanayicilerimizin yüzü de daha çok gülümseyecek" dedi.

Nilüfer Belediyesi'nin de İMSİAD gibi kentine hizmet eden bir kurum olduğunu ifade eden Erdem, "Sektörün içinden geçtiği durgunluk sizleri olduğu kadar beni de endişeye itiyor. Kentimizin yapılaşması, bunun da yaşam kalitesine hizmet eden ve kanunlar çerçevesinde seyreden bir üslupla yapılması son derece önemli. Bu bakımdan İMSİAD'ın sağladığı hizmetler de devamlılık göstermeli" diye konuştu. 

Turgay Erdem, müteahhitlik mesleğinin liyakat sahibi kişi ve ekiplerle icra edilmesi gerektiğinin altını çizerek, şunları söyledi:

"Kentimiz için yapılacak daha çok güzel işler var. İMSİAD olarak sizlerin de bu konuda hizmetleriniz olacak. Umarım birçok sektörde olduğu gibi inşaat sektöründe de yaşanan sorunlar mart ayından sonra çözülecek. Yapılacak güzel ve kent için faydalı işlerin önündeki bürokratik engellerin de yasa ve yönetmeliklere uygun olarak kolaylaştırılması gerekiyor. Yaşam kalitesini yükseltecek, doğayı ve doğal yaşam alanlarını koruyacak şekilde düzenlemelere kavuşmaya ihtiyaç var. Hep birlikte gereken tüm sorumlulukları yerine getirmeliyiz."

İMSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Andıç ve üyelerin sorularını da yanıtlayan Erdem, "Sizlerin fikirleri, soru ve eleştirileri katılımcı yönetim anlaşımız bakımından önemli. Yeni dönemde de direk temasıyla yol arkadaşlığımızı sürdürecek, Nilüfer'i daha da modern ve dünya trendlerini yakalayan bir kent olarak gelecek nesillere teslim edeceğiz. Bu nedenle verdiğiniz ve vereceğiniz destekler için teşekkür ediyorum" ifadesini kullandı.