Turgay Erdem’den Atlas Mahallesi’ne ziyaret

Turgay Erdem’den Atlas Mahallesi’ne ziyaret

CHP Nilüfer Belediye Başkan Adayı Turgay Erdem, Atlas Köy Kadınları Dayanışma Derneği yönetici ve üyeleriyle bir araya geldi. 

Derneğin konuğu olan Erdem, Atlas Mahallesi’nin kadın sakinleriyle sohbet ederek, görüş, öneri ve taleplerini aldı.

Dayanışma Derneği’nin ihtiyaçlarını ve çevre konusundaki istekleri dinleyen Erdem, çalışmaları ve girişimci adımları nedeniyle kadınları tebrik etti. 

Atlas Mahallesi’ndeki sokak hayvanlarıyla da ilgilenen Erdem, “Atlaslılar, burada doğaya saygılı, cana saygılı ve fayda yaratmayı amaçlayan bir yaşam sürüyorlar. Bu örnek tutumlarını destekliyorum, gereken katkıyı sağlamak üzere kendilerinin istek ve önerileri için hemen harekete geçiyorum” dedi.

Erdem daha sonra Aykırı Sinema Derneği tarafından Atlas Mahallesi’nde çekimleri gerçekleştirilen “Yıldızları Göremeyen Çocuk” adlı kısa filminin setini ziyaret etti. Oyuncuların ve set ekibinin ilgisiyle karşılanan Erdem, filmin 14 Mart’ta yapılacak galasına katılmak üzere söz verdi. 

Mahalledeki çocuklarla topaç da çeviren Erdem, kahvehaneyi ziyaret ederek, vatandaşlarla buluştu. 

Atlas Mahallesi’nin yaşayan bir doğa mirası olduğuna dikkati çeken Erdem, “Köyümüzü korumak ve aynı zamanda daha da yaşanılabilir hale getirmek için gerekli adımları atacağız ve eksiklikleri en kısa sürede gidereceğiz” diye konuştu.