Turgutlu Sgk Binasında Sona Yaklaşılıyor

Turgutlu Sgk Binasında Sona Yaklaşılıyor

AK Parti Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş, AK Parti Turgutlu İlçe Başkanı Av. Mürşit Gedizli, SGK Manisa İl Müdür Yardımcısı Ali Toraman ile beraber Turgutlu’da inşası devam eden yeni SGK binasında incelemelerde bulundular.
Turgutlu Adliye binasının arkasında yapımı devam eden yeni SGK hizmet binasının Turgutlu için büyük bir kazanım olduğunu belirten Muzaffer Yurttaş, Manisa il ve ilçelerinde yeni SGK hizmet binaları yapıldığını belirtti. Turgutlu’da yapımı devam eden hizmet binasının 2015 ocak ayında hizmete açacaklarını belirten Yurttaş, Turgutlu ve civar yöredeki vatandaşları ilgilendiren bu önemli yatırımın hizmete girdiğinde artık Manisa SGK Müdürlüğüne gitmeden bu hizmeti Turgutlu’da alacaklarını belirtti.
Mürşit Gedizli ise, "Bu yatırımın gerçekleşmesinde bizleri bu konuda desteklerini eksik etmeyen Milletvekilimiz Sayın Muzaffer Yurttaş’a çok teşekkür ediyorum. Yeni SGK hizmet binasının yapımında AK Partili bir belediyenin olması bu hizmetin gelmesinde öncülük etmiştir. Geçtiğimiz dönemde belediye ile yapılan protokol sayesinde arsa tahsisi belediye tarafından yapılmıştı. 30 Mart’ta yapılan seçimlerin ardından biz halkımıza yerel seçimlerde söz verdiğimiz projelerin arkasında durmaya devam ediyoruz. Her verdiğimiz sözün ve projenin hayata geçmesi için bütün gücümüzle çalışıyoruz. Bu anlamda Turgutlu imam hatip ortaokulunun yerini Milli Eğitime tahsisini Milletvekillerimizin gösterdikleri büyük çaba ile gerçekleştirdik. Önümüzdeki dönemde TOKİ tarafından yapılan konut projesi tamamlanacak. Ergenekon Mahallesinde bulunan Gençlik merkezi açılışını yapacağız. Gençlik merkezinin yanında kapalı yüzme havuzu projesini de önümüzdeki dönemde hayata geçireceğiz" şeklinde konuştu.