Türk Hava Kurumu’ndan Öğrencilere Kırtasiye Yadımı

Türk Hava Kurumu’ndan Öğrencilere Kırtasiye Yadımı

Yozgat’ın Yerköy ilçesinde Türk Hava Kurumu (THK) Şubesi tarafından ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye yardımı yapıldı.
THK Yerköy Şube Başkanı Yaşar Altındaş, Türk Hava Kurumuna yapılan bağışlardan elde edilen gelirlerin bir bölümü eğitime yardım amaçlı olarak kullanıldığını söyledi. İlçede tespit edilen ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye yardımı yaptıklarını dile getiren Altındaş, “2014-2015 eğitim ve öğretim yılı nedeniyle Türk Hava Kurumu Genel Merkezimiz tarafından ilçe merkezinde ve beldelerde okuyan 1. ve 2. sınıf öğrencilerine verilmek üzere gönderilen çizgili ve kareli defterler ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırılmak üzere okullarda bulunan idarecilerle birlikte öğrencilerimize dağıttık” dedi.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yavuz ise “Türk Hava Kurumu her yıl ilçemize kırtasiye yardımında bulunuyor. Bu yardımlar milli eğitim müdürlüğümüz tarafından belirlenen okullara götürülüp dağıtılıyor. Buradan başta Türk Hava Kurumuna ve Yerköy Şube Başkanı Yaşar Altındaş’a teşekkür ediyorum” diye konuştu.