Türk kadınları sidik yarıştırıyor!

Türk kadınları sidik yarıştırıyor!
Mesut Yar'ın sunduğu Burada Laf Çok programına konuk olan ünlü modacı Muammer Ketenci, Türk kadınlarını kızdıracak açıklamalarda bulundu.

Yerden yere vurdu

Cemil İpekçi'den sonra adından çokça söz ettiren ünlü modacı Muammer Ketenci, Türk kadınlarını yerden yere vurdu. Türk kadınlarının giyim tarzını beğenmediğini belirten Ketenci, ''Sidik yarıştırma peşindeler'' dedi.

''Türk erkekleri son derece cool''

Ketenci Türkiye'de kadınların ve erkeklerin giyim tarzıyla ilgili bir karşılaştırma yaparak şunları söyledi;

''Mesela bana soruyorlar, Türk erkeği nasıl giyinmeli? Benim beğenmediğim sırf Türk kadını. Türk erkeği o kadar bilinçli giyiniyor ki, o kadar kendine yakıştırıyor ki. Mesela bugün deseniz ki iki tane Türk erkeğimiz var ne dersiniz? Hepsi cool. Son derece cool. Siz de kendi tarzınıza göre coolsunuz. Türkiye'de Türk kadınının giyinebileceği 10 liralık mağazaları çoğunluktadır ama erkekte boyle bir şey yoktur gittiğinizde bütün cüzdanınızı boşaltırsınız.

''Türk kadınında sidik yarıştırma var''

Türk kadınını eğitemezsiniz çünkü Türk kadınının ukalalık boyutu çok yüksek. Çünkü çok becerikliler gördüklerini hemen tasfir edebilir uygulayabilirler. Ancak bir sidik yarıştırma var bizim Türk kadınında. Bu sidik yarıştırma olduğu sürece onlar iki adım daha ileri giderken diğerleri gidemezler.''