Türk Kızılayı Geniş Kapsamlı Kampanyaya Start Veriyor

Türk Kızılayı Geniş Kapsamlı Kampanyaya Start Veriyor

Savaşta ve barışta, doğal afetlerde, ihtiyaç duydukları her zaman insanlara yardım elini uzatan Türk Kızılayı, Adana’daki 2015 yılı geniş kapsamlı kan bağışı toplama faaliyetlerine, etkili bir kampanyayla start veriyor. Türk Kızılayı "Kana-Sana İhtiyacım Var" sloganıyla başlattığı projeye Adanalıların ilgisini bekliyor.
Türk Kızılayı Adana Şube Başkanlığı, Adana Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi’nin işbirliğiyle 16 Ocak’ta başlatılacak kan bağışı kampanyasına tüm Adana halkını davet etti. Kampanya için şehrin bir çok noktasında kan toplama merkezlerinin kurulacağını ifade eden Türk Kızılayı Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı, vatandaşları bağış yapmaya çağırdı.
"KAN BAĞIŞI İLE İYİLİĞİ BULAŞTIRIYORUZ"
Saygılı, kan toplama merkezlerinin İstasyon Meydanı, İnönü Parkı, Abidin Dino Parkı, Çakmak Caddesi ve Baraj Yolu’ndaki Gençlik Meydanı’nda kurulacağını belirterek “ Valimiz Mustafa Büyük himayesinde, Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız Hüseyin Sözlü’de engin destekleriyle ortaklaşa 2015 yılının ilk kan bağışı kampanyasını yapıyoruz. Adana halkı şimdiye kadar yaptığımız tüm kampanyalarda duyarlı davrandı ve kan bağışı desteğini esirgemedi. ‘Bir kan bir can’ bilincinde olan Adanalı hemşehrilerimize verecekleri destek için şimdiden minnettar olduğumuzu ifade etmek isterim. Tüm vatandaşlarımızı bu iyilik adımını atmaya davet ediyorum” dedi.