Türk Telekom,türkiye’nin Geleceğine Yatırım Yapmaya Devam Ediyor

Türk Telekom,türkiye’nin Geleceğine Yatırım Yapmaya Devam Ediyor

“Türkiye’ye Değer” sloganıyla çok sayıda kurumsal sosyal sorumluluk projesini hayata geçiren Türk Telekom, Türkiye’nin dört bir yanındaki Türk Telekom Okulları ve Türk Telekom Amatör Spor Kulüpleri’ne desteğini sürdürüyor.
Türkiye’nin öncü iletişim teknolojileri şirketi Türk Telekom, teknoloji ve altyapıya yaptığı yatırımların yanı sıra sosyal sorumluluk bilinci ile ülke çapında gerçekleştirdiği çalışmalarla toplum yaşamına değer katmaya devam ediyor. Bu kapsamda Türk Telekom, Türkiye’nin dört bir yanındaki Türk Telekom Okulları ve Türk Telekom Amatör Spor Kulüplerine spor malzemesi dağıttı. Her yıl düzenli olarak gerçekleştirilen proje kapsamında bu yıl, 44 ildeki 46 Türk Telekom Amatör Spor Kulübü ile 43 şehirdeki 51 Türk Telekom Okulu’na yaklaşık 21 bin adet spor malzemesi dağıtıldı. Müsabaka kıyafetleri, forma, şort, eşofman takımı, yağmurluk, spor çantası, futbol, basketbol ve voleybol topu gibi spor gereçleri spor kulüpleri ve öğrencileri spora teşvik için temin ediliyor. Bu destekle birlikte kulüplerimizde spor yapan gençlerimiz ve Telekom Okullarında öğrenim gören öğrencilerin sportif anlamda gelişimlerine katkı sağlanması hedefleniyor.
TÜRK TELEKOM OKULLARI, TÜRKİYE’NİN DÖRT BİR YANINDA 30 BİNİ AŞKIN SPORCU YETİŞTİRDİ
Türk Telekom, Türkiye’ye yayılmış amatör kulüpleri ülke sporuna değer katıyor. Türkiye’nin sportif anlamda sürdürülebilir başarılar elde etmesini hedefleyen Türk Telekom, Amatör Spor Kulüpleri projesi ile Türkiye’nin dört bir yanındaki 46 spor kulübüyle, tenisten atletizme, eskrimden wushu’ya kadar 29 değişik branşta 5 bini aşkın sporcuya destek veriyor. Türk Telekom, yapılan yatırımlar neticesinde 30 bini aşkın sporcuyu ülke sporuna kazandırdı.
TÜRK TELEKOM OKULLARI’NDA HER YIL YAKLAŞIK 30 BİN ÖĞRENCİ EĞİTİM GÖRÜYOR
Türk Telekom’un Milli Eğitim Bakanlığı ve T.C. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı iş birliği ile gerçekleştirdiği Türk Telekom Okulları Projesi kapsamında ise Türkiye’nin birçok şehrinde 51 Türk Telekom Okulu inşa edilerek Milli Eğitim Bakanlığı’na bağışlandı. Bugüne kadar Türkiye’de eğitim alanında hayata geçirilen en büyük kurumsal sosyal sorumluluk projelerinden biri olan Türk Telekom Okulları’nda her öğretim yılında 30 bine yakın öğrenci eğitim görüyor.
Erzurum’da da Türk Telekom Doğu Bölge Müdürü Timur Sevim tarafından , “Türk Telekom Nurettin Topçu Sosyal Bilimler Lisesi” ne bu kapsamda müsabaka kıyafetleri, forma, şort, eşofman takımları, yağmurluk, spor çantası, futbol, basketbol ve voleybol topu gibi spor gereçleri dağıtımı yapıldı.