Turkısh Aırlınes Open 2014’te Karnaval Havası

Turkısh Aırlınes Open 2014’te Karnaval Havası

Dünya’nın önde gelen golf oyuncularının mücadele edeceği Turkish Airlines Open 2014 turnuvasının açılış partisi, görsel şovlarla adeta bir karnavala döndü.
Turkish Airlines Open golf turnuvası öncesinde, Maxx Royal Belek Golf Resort‘de gerçekleştirilen muhteşem gösteri izleyenleri büyüledi. Alman oyuncu Martin Kaymer ve geçen senenin şampiyonu Victor Dubuisson, Maxx Royal’in terasında buluşan golf tutkunları ve otel misafirler için özel vuruşlar yaptı. Havuzun üç farklı noktasına kurulan platformlara doğru atışlar gerçekleştirerek hedefi vurmaya çalışan Victor Dubuisson ve Martin Kaymer’in eğlenceli rekabetinde kazanan isim iki hedefi tutturan Martin Kaymer oldu. Toplar hedefi bulduğunda havai fişeklerin patladığı görkemli etkinlikte, ışık gösterisi de ilgi çekiciydi.
Maxx Royal‘in sıra dışı mimarisi ile birleşen ışık gösterisi, izleyenlerin hafızasından uzun yıllar silinmeyecek görüntülere de sahne oldu. Uluslararası basının da ilgi gösterdiği etkinlikte dünyaca ünlü golf oyuncuları Kaymer ve Dubuisson gerçekleşen organizasyonun muhteşem olduğunu dile getirdiler.
Etkinliğin ardından yapılan “Welcome Party” kalabalık bir davetli topluluğu ile gerçekleştirildi. Maxx Royal Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ersoy’un ev sahipliğinde gerçekleşen partide, Türkiye Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Doğan Gündoğdu, Fikret Öztürk, Sabri Yiğit gibi spor, iş, sanat ve cemiyet dünyasından birçok isim de keyifle vakit geçirdi. Antalyalı opera ve bale grubunun davetlerin arasında dolaşarak yaptığı interaktif şov, büyük beğeni topladı. Brezilyalı sambacı kızların dans gösterisine tanık olan misafirler, Dolapdere Big Gang’in konseriyle Royal Horse Bar ‘da ki konseriyle eğlenceye devam etti.
Turkish Airlines Open Pro-Am presented by Avea Turnuvası’nda şampiyonluğu Jonas Blixt(Pro) Recep Turan, Ahmet Çağıl, Emre Bahtoğlu’ndan oluşan TAURUS takımı kazandı. Geçen yılın Turkish Airlines Open birincisi Victor Dubuisson ile birlikte Sergio Garcia, Martin Kaymer, Henrik Stenson, Lee Westwood gibi dünya golfünün önemli isimleri, Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç, Fenerbahçeli futbolcu Dirk Kuyt, futbolu bırakan efsane isimler Dwight Yorke, Alan Shearer ve David Platt’la sahayı paylaştı.
Montgomerie Maxx Royal sahasında 12 Kasım’da düzenlenen Turkish Airlines Open Pro-Am Golf Turnuvası, ünlü isimler ve yıldız futbolcuların katılımıyla keyifli bir organizasyona dönüştü. Üç amatör ve bir profesyonel oyuncudan oluşan takımların sahaya çıktığı mücadelede, 26 takım zirveye çıkmak için yarışırken; organizasyonda birinciliği Jonas Blixt (Pro) Recep Turan, Ahmet Çağıl, Emre Bahtoğlu’ndan oluşan TAURUS takımı -23 ile elde etti. ET isimli takım, Darren Clarke (Pro), Andrew Smith, Jon Nı’man ve Liam Swann ile -22’lik skor yaparak ikinciliği elde etti. Üçüncülüğü ise -17 ile (Pro)Mikko Ilonen, Fikret Öztürk, Sabri Yiğit, Igor Alhimovich’in oluşturduğu THY 9 ekibi aldı.
Adeta yıldızlar geçidine sahne olan turnuvada geçen yılın Turkish Airlines Open birincisi Victor Dubuisson ile birlikte Sergio Garcia, Martin Kaymer, Henrik Stenson ve Lee Westwood gibi dünya golfünün önemli isimlerinin yanısıra, Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç, Fenerbahçeli futbolcu Dirk Kuyt ile futbolu bırakan efsane isimler Dwight Yorke, Alan Shearer, David Platt sahaya çıktı.
Dereceye giren profesyonel oyunculara sırasıyla 1500, 1000 ve 500 avro ödülleri takdim edilirken; törende ödülleri THY Antalya Bölge Müdürü Ömer Durna, Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç ve European Tour CEO’su Keith Waters verdi.