Türkiye bu gözyaşlarını konuşuyor!

Türkiye bu gözyaşlarını konuşuyor!

Gençlerbirliği, sahasında Antalyaspor'a yenilirken kümede kalma umutlarını mucizelere bıraktı. Maç sonrası ise bazı olaylar yaşandı. Gençlerbirliği'nde taraftarlar, tesislerin girişinde takım otobüsünü durdurdu. Ümit Özat'ın yardımcılarından Ferdi Tatlı'nın takım otobüsünün kapısından düştüğü ve yaralandığı öğrenildi.

 Tesislerin önünde otobüsün durması üzerine yaşanılan gerginliği doğrulayan Özat, "Küfür edildi. Ferdi sinirlendi, otobüsten inmeye çalışırken düştü ve kafasından yaralandı." dedi.

Maçın bitiş düdüğünün ardından Gençlerbirliği futbolcuları, karşılaşmanın 88'inci dakikasında formasını çıkartarak sahayı terk eden Floretin Pogba'ya saldırdı.

Araya giren güvenlik güçleri futbolcuları yatıştırdı ve Pogba güvenlik altına alındı. Daha sonra kulüp yöneticileri kavganın çıktığı yere gelerek sporcuları yatıştırdı.

Maç sonrası yayıncı kuruluşa röportaj veren Gençlerbirliği'nin 19 yaşındaki futbolcusu İlker Karakaş gözyaşlarını tutamadı.

8 yaşından beri Gençlerbirliği'nde oynadığını ifade eden genç futbolcu, yayıncı kuruluşa röportaj verdiği sırada gözyaşlarına boğuldu ve sözlerine devam edemedi. Genç futbolcunun bu anı sosyal medyada çok konuşuldu.

Gençlerbirliği taraftarı olan sanatçı Erdal Beşikçioğlu da Antalyaspor maçını statta izledi.