Türkiye tek yürek oldu! 11 şehidimiz için başsağlığı mesajları

Türkiye tek yürek oldu! 11 şehidimiz için başsağlığı mesajları

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sosyal medya hesabından, Bitlis'in Tatvan ilçesinde meydana gelen askeri helikopter kazasında şehit olan askerler için başsağlığı mesajı yayımladı.

Soylu, "Bitlis Tatvan’da, helikopterin düşmesi sonucu şehit düşen askerlerimize Cenab-ı Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar, Türk Silahlı Kuvvetlerimize, milletimize ve ailelerine başsağlığı diliyorum" açıklamasında bulundu.

"AZİZ MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞ OLSUN"

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, "Bingöl'den Tatvan'a gitmek üzere havalanan helikopterin düşmesi sonucu şehit olan kahraman askerlerimizin acısı yüreklerimizi yaktı. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Aziz milletimizin başı sağ olsun" dedi.

"MİLLETİMİZİN VE KAHRAMAN SİLAHLI KUVVETLERİMİZİN BAŞI SAĞOLSUN"

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Bitlis’ten Tatvan’a giden askeri helikopterin kazaya uğraması sonucu 9 kahraman askerimiz şehit oldu, 4 askerimiz yaralandı. Milletimizin ve Kahraman Silahlı Kuvvetlerimizin başı sağolsun. Şehitlerimize rahmet olsun. Yaralılarımıza acil şifa diliyoruz" dedi.

"ASKERİMİZİN ŞEHADET HABERİ YÜREKLERİMİZİ DAĞLADI"

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, "Bingöl'den Tatvan'a doğru havalanan Kara Kuvvetleri Komutanlığımıza ait helikopterin düşmesi sonucu 9 kahraman askerimizin şehadet haberi yüreklerimizi dağladı. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağolsun" açıklamasında bulundu.

"ŞEHİT ASKERLERİMİZE ALLAH'TAN RAHMET DİLİYORUM"

AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş, şu ifadeleri kullandı:
"Bitlis'te helikopter düşmesi sonucu şehit olan kahraman askerlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine sabır, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Aziz milletimizin başı sağ olsun."

"MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞ OLSUN"

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Bingöl'den Tatvan'a giden ve askerlerimizi taşıyan helikopterin düşmesi sonucu; 9 vatan evladımız şehit olurken 4 askerimiz de yaralanmıştır. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifa diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun" dedi.

"BİTLİS’TEN GELEN ACI HABERLE YÜREĞİMİZ DAĞLANDI"

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Bitlis’ten gelen acı haberle yüreğimiz dağlandı. Askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet, aileleri ve yakınlarına başsağlığı ve sabır, yaralanan askerlerimize acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun" sözlerini kullandı.

"MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞ OLSUN"

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, "Bitlis'ten gelen acı haber yüreğimizi yaktı. Helikopter kazasında şehit olan kahraman Mehmetçiklerimize Allah'tan rahmet, şehitlerimizin ailelerine ve yakınlarına sabır, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun" açıklamasında bulundu.

"YARALILARIMIZA ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM"

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, şu mesajı paylaştı:

"Askeri helikopterimizin Tatvan’da düşmesi sonucu şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun."

"9 VATAN EVLADIMIZA ALLAH'TAN RAHMET DİLİYORUM"

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Mustafa Şentop, "Bingöl'den Tatvan'a giden ve askerlerimizi taşıyan helikopterin düşmesi sonucu; şehit olan 9 vatan evladımıza Allah'tan rahmet, yaralanan 4 askerimize de acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun" mesajını paylaştı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Twitter'dan yaptığı paylaşımda, "Bitlis Tatvan'da askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olan kahraman evlatlarımıza Yüce Allah'tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun" sözlerini kullandı.

"YÜREĞİMİZE ATEŞ DÜŞTÜ"

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, "Bingöl'den gelen acı haberle yüreğimize ateş düştü. Bingöl'den Tatvan'a gitmekte olan askeri helikopterimizin düşmesi sonucu şehit düşen kahraman evlatlarımızın her birine Allah'tan rahmet diliyor, acılı ailelerine sabr-ı cemil niyaz ediyorum. Milletimizin başı sağolsun" dedi.

"YÜREĞİMİZ YANDI"

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, şu sözleri kullandı:

"Yüreğimiz Bitlis’ten gelen acı haberle yandı. Şehit olan kahraman Mehmetçiklerimize Allah’tan rahmet, ailelerimize başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun." 

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, "Bitlis’ten gelen acı haberle içimiz yandı. Helikopter kazasında şehit olan kahraman askerlerimize Allah’tan rahmet; yaralılarımıza acil şifalar, ailelerine ve silah arkadaşlarına sabır diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun" sözlerini kullandı.

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, şu mesajı paylaştı:

"Bingöl'den Bitlis Tatvan'a giden askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olan Mehmetçiklerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine sabır ve başsağlığı, yaralı Mehmetçiklerimize acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağolsun."

"BAŞIMIZ SAĞ OLSUN"

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, "Bitlis'te düşen askeri helikopterde şehit olan dokuz askerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine sabırlar diliyorum. Yaralı dört askerimize acil şifalar diliyorum. Acımız büyük. Başımız sağ olsun" dedi.