Türkiye'de kaç Passolig kartı satıldı?

Türkiye'de kaç Passolig kartı satıldı?
Passolig Kart’a talep katlanarak artıyor. Passolig karta 81 ilden yoğun talep var. Sadece büyük şehirlerden değil tüm Anadolu’dan, Türkiye’nin her ilinden taraftarlar Passolig’e akın ediyor. Son 20 günde tam 165.000 yeni Passolig Kart sahibiyle buluştu. Passolig Kartlarına kavuşan futbolsever sayısı ise toplamda 305.370’i geçti.

GALATASRAY, BEŞİKTAŞ VE TRABZONSPOR ARASINDA ZİRVE YARIŞI

Galatasaray uzun süredir zirve yarışında lider. 2014-2015 futbol sezonunun ikinci haftasına start verilirken, tam 68 bin 420 Galatasaray kartı alındı. Kara kartal ise liderin hemen ardından 60 bin karta ulaşmak üzere. Beşiktaşlılar 55 bin 745 adet kart alarak takımlarına Süleyman Seba sezonunda büyük Destek vermeye devam ediyor. Trabzonspor ise 26 bin 585 kartla 3. sıraya yerleşti ve Torku Konyaspor’u geçerek Anadolu’nun yeni lideri oldu.
Web’den ya da cepten, www.passolig.com.tr üzerinden, akaryakıt istasyonlarından bakkallara, ülkede sayısı 3 bini bulan n’kolay iş yerlerinden, Süper Lig ve PTT 1. Lig takımlarının stadyumlarında kurulu anında kart basım cihazlarından günde yaklaşık 5 bini aşkın yeni kart alınmakta. Türkiye, Passolig projesini benimsemiş ve artan bir ilgi ile ülkemizin en özellikli , en ekonomik, spor, yaşam ve eğlence kartına sahip olmak için takımlarını seçmekte. Passolig kartını kurye ile teslim almak isteyen taraftarların taleplerini karşılamak için kurye şirketi büyük çaba harcıyor. Teslimatlar büyük bir hızla devam etmekte. Kart alamayan taraftarlar hafta sonu dahil her gün stadyum gişelerinden tek kullanımlık maça giriş kartlarını kolaylıkla alabilecekler. Maç günleri yoğunluk yaşanmaması için Passolig sahiplerinin tek kullanımlık geçiş kartlarını maç gününe kalmadan alması futbolseverlerin kolaylık yaşamasını sağlayacak.