"türkiye’de Rakamlar Değişti. Gerileme Devri Kapandı, Yükselme Çaği Başladı"

"türkiye’de Rakamlar Değişti. Gerileme Devri Kapandı, Yükselme Çaği Başladı"

AK Parti Mersin İl Başkanı İsmail Taşpınar, 12 yıldır iktidarda olduklarını ve Türkiye’nin bütün rakamlarının değiştiğini ifade ederek, "Türkiye her alanda kanatlanmış, her alanda özgüven kazanmış, her alanda dünya ile rekabet eder hale gelmiştir. Gerçek anlamda sessiz bir devrim yaşanmıştır. Gerileme devirleri kapanmıştır. Yükselme çağı yeniden başlamıştır" dedi.
AK Parti Mersin İl Başkanlığı tarafından düzenlenen seçimden sonraki İl Danışma Meclisi Toplantısı, İl Başkanlığında milletvekillerinin de katılımı ile yapıldı. Toplantıda konuşan İl Başkanı İsmail Taşpınar, 12 yıldır iktidarda olduklarını ve Türkiye’nin bütün rakamlarının değiştiğini söyledi. Kalkınma mücadelesine kesin bir zaferle ulaştıklarını belirten Taşpınar, "Türkiye her alanda kanatlanmış, her alanda özgüven kazanmış, her alanda dünya ile rekabet eder hale gelmiştir. Gerçek anlamda sessiz bir devrim yaşanmıştır. Gerileme devirleri kapanmıştır. Yükselme çağı yeniden başlamıştır. Türkiye tarihiyle barışmıştır. Tarihiyle ve öz değerleriyle barıştıkça kendinde büyük ufuklara ilerleme hasletini milletimizin özlem ve hayalleriyle yeniden buluşturmuştur. AK Parti Türk siyasetini ve devlet hayatını darbe kanserinden edebiyen kurtarmıştır. Artık darbeler, entrikalar bu ülkede bir iktidar elde etme yöntemi olmaktan çıkmıştır" diye konuştu.
Seçimlere bir aya kala sahaya inen partilerden olmadıklarını belirten Taşpınar, "Muhasebesini sadece seçimden seçime yapan değil, millet önünde her an kendine hesaba çeken partiyiz. Bu kadro gece başını yastığa koyduğunda bu gün milletim için ne yaptım diyen kadrodur. Biz yaptıklarımızı yapılıyor olanları ve yapılacakları anlatırız. Muhalefet, öfkenin, kıskançlığın, kavganın diliyle konuşurken biz projelerin dili ile konuşuruz. Güven ve istikrar güçlü bir şekilde devam etmektedir. Bu istikrara emeğiyle, alın teriyle, aklıyla, cesaretiyle katkıda bulunan başta sizler olmak üzere herkese şükranlarımı sunuyorum" şeklinde konuştu.
"BİZ KENDİ ÇIKARLARI İÇİN MÜCADELE VEREN İNSANLAR DEĞİLİZ"
AK Parti Mersin Milletvekili Nebi Bozkurt ise kendilerinden önce bu milletin servetini, bu milletin kaynaklarının çok çarçur edildiğinin altını çizerek, "Bu kadar kaynağı, bu kadar parayı veren sizsiniz. Damlaya damlaya, birleşe birleşe oluyor. Çarçur etmediğiniz zamanda, yerinde harcadığınız zamanda güzel işler yapıyorsunuz. Keşke Mersin Büyükşehir Belediyesi’de biz alsaydık. Bazen bize zaman zaman şikayetler geliyor. Belediyede bizde olmadığı için direk müdahale edemiyoruz. Önümüzdeki döneme de şimdiden çok iyi hazırlanıp belediyeyi de almak Mersin’e layık olduğu hizmetleri yapalım. İnşallah 2023, 2053, 2071 hedefleriyle AK Parti anlayışı edebiyen bu memleketi yönetmeye ve bu memlekete hizmet etmeye devam edecektir. Biz hakikaten sadece kendi çıkarlarını düşünen, kendi çıkarları için mücadele veren insanlar değiliz. Biz AK Parti kadroları fedakar insanlardır ve ellerinden geldiğince vatanı, milleti ve bayrağı için hayatlarını feda eden, gece gündüz demeden çalışan kadrolardır. Bu kadrolar bu şekilde devam ettiği zaman, milletin güvenini nice yıllar devam edeceğini düşünüyorum" ifadelerini kullandı.
Milletvekili Ahmet Tevfik Uzun ise 2015 seçimlerinin çok önemli olduğunu vurguladı. Bu seçimlerin Türkiye açısından çok önemli olduğunu kaydeden Uzun, "Bu hizmet kervanının devam etmesi için 2015 yılında biz Anayasa’yı değiştirecek çoğunluğu elde etmemiz gerekiyor. Bizim yapmamız gereken birlik ve beraberlik içinde çalışmak. Bizim en büyük sıkıntımız dedikodu fitne. Maalesef şu toplantılarda konuşup bir öz eleştiri yapmamız gerekirken, dışarıya çıkıyoruz 3 kişi 5 kişi bir araya gelerek birbirimizi eleştiriyoruz. Bizim rakibimiz diğer siyasi partiler değil. Biz kendi kendimize rakibimiz. Biz kendi kendimizin ilerlemesini, başarılı olmasını istemiyoruz. Şimdi önümüzde bir seçim süreci var. Bu süreçte aday adayı arkadaşlarımız olacak, mücadele edecekler bu gayet doğal. Ancak birbirimizi eleştirerek, birbirimizi karalayarak, çamur atarak kimse milletvekili olmadı. Özellikle partili arkadaşlarımızdan, bu davaya gönül vermiş arkadaşlardan istediğim, samimi olalım. Birbirimizi sevelim. Bu memleketin, bu ülkenin AK Partiye ihtiyacı var. Şahıslar isimler önemli değil" dedi.