Türkiye’nin eğlence merkezi Bursa'dan

Türkiye’nin eğlence merkezi Bursa'dan

Eğlence, Park ve Aktivite sektörünün haber kaynağı olan Atraxion Magazine Dergisi tarafından düzenlenen “Shining Star Awards 2015 – Eğlence Ödülleri”, Türkiye’de eğlence sektörüne hizmet eden kişi ve kurumların hayata geçirdiği önemli projeleri değerlendirdi.



Tureks Uluslararası Fuarcılık ve Atrax Fuarı çatısı altında Atraxion Magazine’in organizasyonuyla düzenlenen yarışmanın ödül töreni 4 Aralık Cuma günü gerçekleşti. Üç farklı kategoride 13 farklı alanda verilen ödüller, bağımsız bir jüri tarafından gizli oylama ile belirlendi ve eğlence dünyasının en başarılı yatırımları belli oldu.





2015 yılı itibari ile kapılarını açan Bursa’nın Nilüfer ilçesinde 85.000 m2 alanda yer alan; ulusal ve uluslararası birbirinden özel markalarla her damak tadına uygun dünya mutfaklarının lezzetlerinin buluştuğu kafe ve restoranları, mağazaları, sineması, eğlence merkezi, lunaparkı, aquaparkı, tenis kulübü, ekolojik göledi, çocuk oyun alanları, spor salonu ve farklı çizgiye sahip marketi ile sektörde konumlanan PodyumPark, 93 aday içerisinden ‘Eğlencenin Yıldızları’ kategorisinde, ‘Türkiye’nin En Başarılı Temalı Açık Alan Eğlence Merkezi’ ödülüne layık görüldü.



Türkiye’nin İlk ve Tek Eğlence Yaşam Merkezi Statüsündeki Turizm Tesisi

Gecede PodyumPark adına ödülü PodyumPark Yatırımcılarından Aykut Uyanıklar, Tureks Uluslararası Fuarcılık Genel Müdürü Nergis Aslan’ın elinden alırken, ödül töreninde iş ve eğlence dünyasının başarılı temsilcileri de yer aldı.

Yaptığı konuşmada öncelikle böyle bir ödülü almanın gururunu yaşattıkları için başta Atraxion Magazine Dergisi olmak üzere değerli jüri üyelerine teşekkür eden Aykut Uyanıklar; “PodyumPark olarak bu ödülü uluslararası arenada almak hem Türkiye, hem Bursa, hem PodyumPark adına çok büyük bir başarıdır. Bu ödül, Türkiye’de eğlence turizmi sektöründe tanınması ve tercih edilmesi için çok önemlidir. PodyumPark ailesi olarak bu prestijli ödülü Bursa’ya kazandırmaktan ve ‘Türkiye’nin İlk ve Tek Eğlence Yaşam Merkezi Statüsündeki Turizm Tesisi’ olmaktan gurur duyuyoruz… Sizlerin huzurunda bir kez daha tüm PodyumPark Ekibime teşekkür ediyor ve ödülü onların adına alıyorum.” dedi.