Türkiye’nin Muhtarları Adıyaman’da Buluşuyor

Türkiye’nin Muhtarları Adıyaman’da Buluşuyor

Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu, 15. yönetim kurulu ve istişare toplantısını Adıyaman’da gerçekleştirecek.
Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu’nun üyesi olan Adıyaman Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği ile Adıyaman Belediyesi’nin ev sahipliğinde Adıyaman’a Türkiye’nin 72 ilinden 100’ün üzerinde muhtar gelecek. Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu 15. yönetim kurulu ve istişare toplantısı 28-29 Kasım tarihlerinde Adıyaman’da gerçekleştirilecek.
Adıyaman Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Abdulkadir Geylani Taş, Konfederasyon Genel Başkanı Hüseyin Akdeniz, Konfederasyon Genel Sekreteri Sevim Özsöylu, federasyon başkanları ve muhtarların Adıyaman’a geleceğini kaydetti.
Taş, yönetim kurulu ve istişare toplantısının her ay bir ilde yapıldığını belirterek, Muş ve Sakarya’nın ardından toplantının Adıyaman’da gerçekleşeceğini ifade etti.
Taş, “28 Kasım tarihinde Adıyaman’a gelecek olan, 29 Kasım Cumartesi saat 10.00’da Belediye Konferans salonunda programa katılacaklar. Burada istişare toplantısı yapılacak. İlimizin bürokrat ve siyasetçilerini davet ettik. Adıyaman’ın Samsat ilçesinde bulunan Sahabe Saffan bin Muattal Hazretleri’nin kabri, Karakuş, Cendere ve Perre Antik Kent gezilecek” dedi.