Haberin Adresi
16° Bursa

Bursa

16°

Bursa

Pazar

14°/

Pazartesi

15°/

Salı

16°/

Çarşamba

13°/

Perşembe

10°/

Cuma

12°/

Haberin Adresi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Diğer

Türksat’tan 3 ay ücretsiz fiber internet!

Türksat'tan fiber hızında internetin keyfini sınırsız yaşayabileceğiniz kaçırılmayacak kampanya! Üstelik 3 ay ücretsiz!

Yayınlanma:
Türksat’tan 3 ay ücretsiz fiber internet!

Türksat Kablonet olarak gerçekleştirdiğimiz 3 Ay Bizden kampanyası ile abone olan herkese 3 ay süreyle sınırsız internet ücretsiz. Kampanya devamında ise sınırsız fiber internetten sadece 69,99 TL’ye yararlanabileceksiniz. 3 Ay Bizden Kampanyası ayrıcalığıyla abone olan müşteriler; 50 Mbps’ye kadar 150 GB AKN Eko Sınırsız Uydunet + Teledünya Üst Paket + Vizioon Sinema Paketi + Kablo TV tarifesinden yararlanabilecek.

İLK 3 AY HİÇBİR ÜCRET ÖDEMEYECEKSİNİZ

Kampanyadan bireysel müşteriler ve resmi kurum ve kuruluşlar faydalanabilecek. Üstelik  Kablonet (Uydunet) aktivasyon ücreti (96 TL) ve Teledünya aktivasyon ücreti (96 TL) de alınmayacak.

İLGİLİ HABER Oğlunu 6 Yerinden Bıçakladı
Türksat'tan fiber hızında internetin keyfini sınırsız yaşayabileceğiniz kaçırılmayacak kampanya! Üstelik 3 ay ücretsiz!

Siz değerli müşterilerimize, damga vergisi dahil ilk üç ay fatura çıkarılmayacak. Kampanya dışında Türksat’tan peşin veya taksitli cihaz satın almanız durumunda, cihaz ücretleri de 4’üncü ay itibariyle faturalandırılmaya başlanacak. Ayrıca Altın Sinema Paketine, tarifeler arası fiyat farkını (7 TL/Ay) ödeyerek abone olabileceksiniz.
 
Siz de sınırsız fiber internetin keyfini doyasıya yaşamak istiyorsanız,            0224 224 0 126 numaralı abone çağrı merkezimizden veya www.turksatbursa.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
 

author avatar
Haberin Adresi İnternet Editörü
Haberinadresi.com internet editörü. Gündem, ekonomi, spor ve birçok konuda haberin hazırlanması ve haber okuyucularına sunulmasını sağlamaktadır.

İlgili Haberler