Tuvana Türkay'dan rol arkadaşı Onur Tuna'ya büyük gaf!

Tuvana Türkay'dan rol arkadaşı Onur Tuna'ya büyük gaf!

Deniz Denizciler'in yönetmen koltuğunda oturduğu, 14 Şubat'ta vizyona giren 'Ağır Romantik' filminin galasında soğuk rüzgarlar... Başrol oyuncularından Onur Tuna, "Eğlenerek bu işi yaptık. Birlikte güzel sahnelerimiz olduğuna inanıyoruz" dedi.

'Klişelere girmeyeceğim'

Onur Tuna'nın ardından söz alan Tuvana Türkay, "Kimse filmine kötü demez. 'Biz çok eğlendik, umarım izleyenler de bunu hissederler' klişelerine girmeyeceğim" diyerek kahkaha atınca ortalık buz kesti.

Tuvana Türkay'ın şaşırtan tavrı sonrası rol arkadaşı Onur Tuna'nın da yüzü asıldı. Oyuncu, çok konuşulan sözleri hakkında sosyal medya hesabından açıklama yayınladı:

'Şaka yaptığım için kusura bakmayın'

"Röportaja çıkmadan, içeride bütün oyuncular bu cümlenin klişeliğiyle gülüp eğlendik. En az çekilen 10 filmin 8 tanesinin galasında 'Biz çekerken çok eğlendik' denmesinin şakasını yaptığım için kusura bakmayın. Çünkü inanılmaz derecede kötü niyetli, kötü kalpli ve kötülükle beslenen insanlar olduğunuz aklımdan çıkmış. Ayrıca partnerim 'Eğlenerek çektik' diyor. Dolayısıyla kusur görenindir."

34 yaşındaki oyuncu Onur Tuna ise haberlerle ilgili sessizliğini korudu.

Film konservatuvar öğrencisi olan ve seveceği insanın centilmen ve romantik bir kişiliğe sahip olmasını bekleyen 'Aslı'nın (Tuvana Türkay), maruz kaldığı bir kapkaç olayı sonrası tanıştığı 'Kerem' (Onur Tuna) ile olan ilişkisini anlatıyor.

Filmde; Kerem'in, Aslı'ya 100 bin gül yaprağını sokağa dökerek, romantik bir evlilik teklifinde bulunduğu sahne dikkat çekiyor.

Romantik komedi türündeki ‘Ağır Romantik’te; Tuna ve Türkay’nın yanı sıra Sermiyan Midyat, Durul Bazan, Altan Erkekli, Servet Pandur ile Gazanfer Ündüz rol alıyor. 

Boxoffice Türkiye verilerine göre; ilk 3 günde 50 bin 697 kişi tarafından izlenen yapım, 906 bin 340 TL hasılat elde etti.