U-19 Play-off Müsabakaları Sürüyor

U-19 Play-off Müsabakaları Sürüyor

Ürgüpspor U-19 Play-Off yarı finali ilk maçında konuk olduğu Acıgölspor’u 3-0 yenerek çok önemli bir avantaj kazandı.
Nevşehir U-19 Futbol Ligi Play- Off Yarı Final ilk maçında Ürgüpspor ile Acıgölspor takımları Acıgöl’de karşı karşıya geldi.
A Grubunu 9 puanla 3. Sırada tamamlayarak Play-Off’a kalan Acıgölspor, sahasında 6-4 yendiği Diyanet Gençlik Spor ile deplasmanda 1-1 kalarak yarı finale yükselirken, B Grubunu 12 puanlı lider tamamlayan Ürgüpspor deplasmanda 2-1 yendiği Kapadokya Nevşehirspor ile sahasında 2-2 kalarak tur atlamayı başarmıştı.
İki takım arasındaki yapılan bu maçı Yusuf Karakuş yönetirken, yardımcı hakem olarak Ahmet Eğridereli, Rıza Öztürk ve 4. Hakem olarak da Fatih Karacağ görev aldı.
Ürgüpspor bu maça Yakup Zıpkaoğlu, Ramazan Ekinci, Hakan Çil, Kubilay Ayterzi, Hakan Uluçay, Batuhan Malçok, Anıl Aydoğdu, Mehmet Atagül, Güray Güzel, Mustafa Savaş ve Tugay Öğüç 11 ile başladı. İkinci yarıda Batuhan ve Mehmet oyundan çıkarken, Mertcan Avcı ve Ertuğrul Savaş oyunda dahil oldu.
Acıgölspor ise Fatih Bahçe, Seyfullah Adıgüzel, Mustafa Ünal, Musa Köylü Batuhan Erdoğan, Vedat Yılmaz, Yaşar Yılmaz, Fatih Göktaş, Tuğrul Yurdusev, Ahmet Kaldı ve Hakan Ekin 11 ile başladı.
75. dakikada Fatih, Seyfullah ve Hakan oyundan çıkarken, Burak Ekici, Celil Mutlu ve Oğuzhan Özyiğit oyuna girdi.
Maçın ilk dakikasından itibaren Ürgüpspor atak geliştirerek gol bulabilmek için rakibinin üzerine gitti.
Mustafa Savaş ve Güray Güzel’in golleri ile ilk devreyi 2-0 öne kapayan Ürgüpspor, 2. Yarıda Mustafa ile bir gol daha bularak skoru 3-0 yaptı.
Deplasmanda 3-0’lık net bir galibiyet alan Ürgüpspor, Ürgüp’te oynayacağı rövanş maçı öncesi çok önemli bir avantajı eline geçirdi.
Yarı final rövanş maçlarının ne zaman oynanacağını Futbol Tertip Komitesi önümüzdeki günlerde karar verecek.