Ücretsiz Passolig Kartına Yoğun İlgi

Ücretsiz Passolig Kartına Yoğun İlgi

Elazığspor Kulübü’nün aldığı karar sonrası ücretsiz olarak dağıtılmaya başlanan Passolig Kartı’na sporseverler yoğun ilgi göstererek kuyruklar oluşturdu.
Elazığspor Kulüp Başkanı Selçuk Öztürk ve Yönetim Kurulu üyelerinin ’Elazığ’da Passolig Kart ücretlerinin 15 gün süreyle alınmaması’ kararı hayata geçti. Sezon başından bu tarafa Passolig Kartları’nın 15 lira ücreti olduğu için Elazığ’da sadece 3 bin 800 kişi kart almıştı. Taraftarların maça gelmesini isteyen Elazığspor yönetiminin sezon arasında taraftarı stada çekmek için ücretsiz Passolig Kart vermeye başlaması ile birlikte kart satış noktalarında kuyruklar oluştu.
Kartların ücretsiz dağıtıldığını duyarak geldiklerini belirten taraftarlar, "Yönetim ücretsiz kart verince takımımıza destek olmak için geldik. Kartları ücretsiz alıyoruz, maçlara giderken yükleme yapacağız ve rahat bir şekilde maçları izleyeceğiz" dedi.
Dün itibariyle başlayan ücretsiz kart kampanyasında 1 günde yaklaşık 300 kişi başvurdu. Satış noktalarında bugün de yoğun ilgi nedeniyle kuyruklar oluşurken, 15 gün içerisinde 5 binden fazla kişiye ücretsiz kart verilmesi hedefleniyor.