Üçüncü Evlilik Yıldönümünde Üçüz Bebek Sahibi Oldular

Üçüncü Evlilik Yıldönümünde Üçüz Bebek Sahibi Oldular

Denizli’de, üç yıl önce evlenen bir çift, aşılama yöntemiyle evlilik yıldönümleri olan 9 Ekim’de üçüz bebek sahibi olmanın sevincini yaşadı.
Denizli’de 9 Ekim 2011 de evlenen Ümit Kenan (32) ve Sultan Kenan (27) çifti, daha sonraki günlerde aşılama yöntemiyle çocuk sahibi olmaya karar verdi. Bunun için yapılan ilk denemeden başarısızlıkla ayrılan çift, daha sonra Denizli Özel Ege Hastanesi doktorlarından Nergis Zümrütbaş’a başvurdu. Burada yapılan ilk aşılamada anne Sultan Kenan’ın hamile kalması aileyi mutlu etti. Üçüz bebek sahibi olacaklarını öğrenen çift büyük mutluluk yaşadı. 9 Ekim 2011 de evlenen Kenan çiftinin üçüz bebekleri 9 Ekim’de dünyaya geldi.
BEBEKLERDEN BİRİNE DOKTORUN ADINI VERDİLER
İki kız bir erkek bebek sahibi olmanın mutluluğunu yaşayan Kenan çifti çocuklarından birinin ismini aşılama yöntemiyle kendilerini çocuk sahibi yapan doktorun adını verdi. Kenan çifti çocuklarına Nergis Yaren, Ecrin Habibe ve Eymen Talha isimlerini verdi. Bebeklerin 32 haftalıkken bin 600 gram civarında dünyaya geldiği belirtilirken, sağlık durumlarının iyi olduğu açıklandı.
"ÇOK MUTLUYUZ"
Baba Ümit Kenan üçüz bebek sahibi oldukları için çok mutlu olduklarını belirterek, "Biz üçüz bebek mutluluğu yaşıyoruz. Bir değil iki değil üç bebeğimiz oldu. Allah olmayanlara nasip etsin. Çocuğu olmayanlara kısa zamanda bu mutluluğu yaşamayı nasip etsin. Aşılama yöntemiyle çocuk sahibi olduk. Doktorumuz sayesinde üçüz sahibi olduk. Çocuklardan birine doktorumuzun adını verdik. Bu da olmasaydı tüp bebek düşünüyorduk. Bundan sonra bebek düşünmeyiz artık" dedi.
9 Ekim tarihinin kendileri için çok önemli olduğunu kaydeden Ümit Kenan, "Biz üç yıl önce bugün evlenmiştik. Aradan 3 yıl geçti ve üçüz bebek sahibi olduk. Bebeklerimizi 3’üncü evlilik yıldönümümüzde kucağımıza aldık" diye konuştu.
Anne Sultan Kenan da, "Bu mutluluk herkese nasip olsun. Çok mutluyuz. Doktorumuza çok teşekkür ederiz" diye konuştu.
BEBEKLERİN SAĞLIK DURUMLARI İYİ
Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Nergis Zümrütbaş da çocukların 32 haftalıkken doğduğunu ancak sağlık durumlarının iyi olduğunu söyledi. Zümrütbaş, çocuklardan birine kendi isminin verilmesinden dolayı da mutlu olduğunu anlattı.