Haberin Adresi
16° Bursa

Bursa

16°

Bursa

Çarşamba

/

Perşembe

12°/

Cuma

12°/

Cumartesi

10°/

Pazar

/

Pazartesi

18°/

Haberin Adresi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Bursa

UEDAŞ bu kış da içinizi titretecek!

Bursa’da yaşanan elektrik kesintileri ve UEDAŞ’in sorunlara ilgisizliği, vatandaşı mağdur etmeye devam ediyor.

Yayınlanma:
UEDAŞ bu kış da içinizi titretecek!

Sıkça yaşanan elektrik kesintilerinden dolayı Bursalıların tepkisini çeken UEDAŞ’ın yeni mağduru Kükürtlü Mahallesi sakinleri oldu.

Bursa’nın Osmangazi ilçesine bağlı Kükürtlü Mahallesi’nde yaşanan ve bir türlü giderilemeyen elektrik arızası, mahalle sakinleri için işkenceye dönüşmüş durumda. Yaşanan trafo arızası nedeniyle, başta Güneş Sokak olmak üzere birçok yerin 2 gün boyunca elektriksiz kalması mahalle sakinlerini isyan ettirirken, UEDAŞ’ı arayan vatandaşlara  elektriklerin ne zaman geleceğine ilişkin herhangi bir açıklama yapılmaması tepkileri daha da artırdı.

İLGİLİ HABER Prof. Dr. Şükrü Ersoy Bursa’daki Fay Hattı Hakkında Değerlendirmelerde Bulundu
Bursa’da yaşanan elektrik kesintileri ve UEDAŞ’in sorunlara ilgisizliği, vatandaşı mağdur etmeye devam ediyor.


 
Bursa’da soğuk havaların iyiden iyiye kendini gösterdiği, kar yağışının beklendiği bir zamanda,  günlerdir elektriklerin olmaması nedeniyle ısınma problemi yaşayan vatandaş, soğukla imtihan veriyor.

“Kış öncesi neden gerekli önlemler alınmıyor? Biz her kış niye aynı eziyetle baş başa kalıyoruz?” sorularını UEDAŞ’a yönelten Bursalılar, bu soruların yanıtlarını bekliyor.

 

author avatar
Haberin Adresi İnternet Editörü
Haberinadresi.com internet editörü. Gündem, ekonomi, spor ve birçok konuda haberin hazırlanması ve haber okuyucularına sunulmasını sağlamaktadır.

İlgili Haberler