Haberin Adresi
16° Bursa

Bursa

16°

Bursa

Pazartesi

15°/

Salı

16°/

Çarşamba

11°/

Perşembe

/

Cuma

/

Cumartesi

12°/

Haberin Adresi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Bursa

UEDAŞ'tan 21'inci yüzyılda Orta Çağ karanlığı!

Bursa’da elektrik kesintileri vatandaşı mağdur etmeye tüm hızıyla devam ediyor. UEDAŞ’ın son kurbanı Yıldırım ilçesinin Değirmenönü Mahallesi sakinleri oldu.

Yayınlanma:
UEDAŞ'tan 21'inci yüzyılda Orta Çağ karanlığı!

Yıldırım ilçesi Değirmenönü Mahallesi’nde, dün akşam saatlerinde başlayan ve kış günü saatlerce süren elektrik kesintisi, mahalle sakinlerini isyan ettirdi. Sık sık elektrik kesintilerine maruz kalan mahalle sakinleri, UEDAŞ’ı telefonla aramalarına rağmen sorunlarını çözecek bir muhatap bulamadılar. Elektrik kesintisinin neden kaynaklandığı ve ne zaman elektriklerin geleceğine ilişkin UEDAŞ’tan bir açıklama yapılmaması vatandaşın tepkisini daha da arttırdı.
 
Elektrik hatlarını yenilemeyen UEDAŞ, hemen hemen Bursa’nın her mahallesinde sürekli  yaşanan uzun süreli elektrik kesintileriyle Bursalılara isyan bayrağını çektirmiş durumda.
 
VATANDAŞ ÇİLE DEĞİL HİZMET BEKLİYOR
 
Yaşanan arızalar ve isyan ettiren kesintiler hakkında gerekli bilgilendirmenin yapılmaması, UEDAŞ’ın sadece elektrik dağıtımında değil, iletişimde de sınıfta kaldığını göstermekte.Kış günü karanlıkta kalmanın yanında, elektriklerin olmaması sebebiyle ısınma problemiyle kendilerine katmerli çile yaşatan UEDAŞ’tan Bursalılar hak ettikleri hizmeti bekliyor.

 
 

author avatar
Haberin Adresi İnternet Editörü
Haberinadresi.com internet editörü. Gündem, ekonomi, spor ve birçok konuda haberin hazırlanması ve haber okuyucularına sunulmasını sağlamaktadır.

İlgili Haberler