UEDAŞ yatırımlara hız verdi

UEDAŞ yatırımlara hız verdi

Havaların düzelmesiyle birlikte şehrin muhtelif bölgelerinde başlayan çalışmaları denetleyen Genel Müdür Mehmet İslamoğlu, Yıldırım ilçesine bağlı Güllük Mahallesi’nde devam eden tesis çalışmasını yerinde inceledi. UEDAŞ Yatırım Direktörü Bora Özçelik, Kurumsal İletişim Müdürü Yusuf Ziya Yüce ile beraber çalışmalar hakkında bilgi alan Mehmet İslamoğlu, altyapıda büyük çapta modernizasyona gittiklerini, yıl sonuna kadar 225 milyon TL yatırım yapmayı planladıklarını ifade etti. Hizmet bölgesi olan Bursa, Balıkesir, Çanakkale ve Yalova’da enerji hatlarında bakım onarım ve yatırım çalışmalarına hız verdiklerini ifade eden UEDAŞ Genel Müdürü Mehmet İslamoğlu,yatırım planlarında aslan payının yüzde 60 ile Bursa ve çevresinde gerçekleştireceğinin bilgisini verdi. İslamoğlu, şebeke tesis çalışmalarının Bursa ve merkez ilçelerinde şu bölgelerde devam ettiğini kaydetti.

“Nilüfer ilçesinde Ertuğrul, Altınşehir, 23 Nisan, Özlüce, 19 Mayıs, Ahmet Yesevi, Balat, Fethiye, Karaman, Demirci, Üçevler, Çalı; Osmangazi ilçesinde Panayır, Lütfiye köyü; Yıldırım ilçesinde Bağlaraltı, Vatan, Millet, Güllük ve Ortabağlar mahallelerinde çalışmalarımız devam ediyor” diyen İslamoğlu, hazırlanan plan dahilinde aciliyeti olan bölgelere öncelik vereceklerini, zamanla bütün altyapıya en teknolojik yatırımların yapılacağını aktardı.
Enerji nakil hatlarında modernizasyona gittiklerini kaydeden İslamoğlu, “Görevimiz her şeyden önce elektrik dağıtım hizmetini kesintisiz sunmak. Teknik alt yapımızda personel kalitemizin eğitim destekli olarak yükseltilmesi, kayıp/kaçak oranlarının kabul edilebilir miktara çekilmesi ve bütün bunların sonunda bölge insanına en temel hakkı olan kesintisiz ve kaliteli hizmeti sunabilmek için çalışıyoruz" dedi.
İslamoğlu, müşteri memnuniyetine büyük önem verdiklerini sözlerine ekledi.