Uğur Okulları'ndan Bursa'ya büyük yatırım!

Uğur  Okulları'ndan  Bursa'ya  büyük yatırım!

Uğur Okulları Genel Müdürü Yücel Yücel, Türkiye genelinde açılacak 20 kampüsten bir tanesinin Bursa’da açılacağını belirterek, yaklaşık 30 milyon TL yatırımla Bursa’nın merkezinde eğitimde öncü adımlar atmaya hazırlandıklarını söyledi.

Global standartlarda, yenilikçi eğitim anlayışını benimseyerek, kaliteyi ön planda tutan ve yeni kuşakları «iyi insan olma bilinciyle» yetiştirerek akademik başarıya hazırlayan eğitim yaklaşımıyla Uğur Okulları, bir tanesi Bursa’da olmak üzere 20 yeni okul yatırımlarını hayata geçiriyor. Bugün Türkiye’nin dört bir yanında 104 okul, 13 kampüs ve 20 yeni kampüs yatırımıyla eğitim sektörünün en güçlü kurumları arasında yer alan Uğur Okulları, akademik ve bireysel gelişimi destekleyen eğitim anlayışını Türkiye’nin birçok noktasına ulaştırmayı hedefliyor.

“1000 öğrenci kapasiteli Uğur Okulları Özlüce Kampüsü Açılıyor” 

Uğur Okulları, Bursa’daki eğitim yatırımlarını paylaşmak üzere Bursa Sheraton Hotel’de basın toplantısı düzenledi. Toplantıda konuşan Uğur Okulları Genel Müdürü Yücel Yücel, “Okul öncesinden başlayarak hem fiziki şartları hem de eğitmen kadrosu ile mükemmel bir eğitim-öğretim hizmeti sunacağız. Yaklaşık yarım asırdır devam eden akademik başarı geleneğimizi yeni kampüslerimizde de sürdüreceğiz” dedi.

Yeni açılacak 14 bin metrekarelik kampüste 1000 öğrencinin eğitim göreceğini vurgulayan Yücel, toplam 100 çalışan eğitimci ve idari kadro istihdam edileceğini belirtti. Yücel, “Okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lise kademelerinin yer aldığı toplamda 17.000m2 kapalı alana sahip olan Uğur Okulları Özlüce Kampüsümüzde, 62 derslik, kütüphane, kapalı spor salonu

STEM laboratuvarları yer alıyor. Uğur Okulları Özlüce Kampüsü, fiziki şartların, öğrenme ortamları için en doğru şekilde hazırlandığı binada 2017- 2018 eğitim öğretim yılına merhaba diyecek” dedi.

“Öğrencilerimizi geleceğe hazırlıyoruz” 

Geçtiğimiz yıl açılan 12 kampüsün ardından 20 yeni kampüs yatırımı daha yaptıklarını belirten Uğur Okulları Eğitimden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Nevzat Kulaberoğlu“Uğur Okulları olarak, 49 yıllık deneyim, başarı ve vizyon ile öğrencilerimizi başarılı bir geleceğe hazırlıyoruz. Uğur Okullarında her biri alanında deneyimli eğitmen kadromuzla, sunduğumuz çağdaş eğitim ortamı, erkenSTEM ve STEM eğitimi, kişisel ve akademik gelişimi destekleyen rehberlik ve kariyer hizmetlerimizle ayrıcalıklı bir eğitim kurumu olmayı görev biliyoruz. Akademik, sosyal, duygusal ve fiziksel gelişimi destekleyen ASDF eğitim sistemi ile öğrencilerimizin uluslararası projeler hayata geçirerek sosyal ve kültürel gelişim kazanmalarına önem veriyoruz. Bununla birlikte okullarımızda hizmet veren Uğur Sınava Hazırlık Merkezimizin desteğiyle, öğrencilerimizin sınavlarda üstün başarı elde etmelerini ve iyi bir geleceğe bugünden hazır olmalarını amaçlıyoruz” diye konuştu.

“Dünyanın En İyi Üniversitelerine Öğrenci Yetiştireceğiz” 

Hedeflerinin Uğur Okulları’nda öğrencilerini bir dünya vatandaşı olarak yetiştirmek olduğunu aktaran Kulaberoğlu, sadece Türk üniversitelerine değil, bütün dünya üniversitelerine öğrenci hazırlayacaklarını söyledi. Kulaberoğlu, “Öğrencilerimiz kusursuz bir yabancı dil eğitimi alacaklar. 5. sınıftan itibaren İngilizce ders saatleri artacak. Lisede ise Washington D.C. ve Toronto'daki dil okullarımızda ücretsiz olarak yazları dil eğitimi vereceğiz. Akademik yönden başarılı, yabancı dile hakim, interdisipliner çalışmalarda bulunan nesiller yetiştirmeye devam edeceğiz. Amacımız katma değeri yüksek üretim yapan nesiller yetiştirmek” dedi.