Uğurlu, "kepez Belediyespor’u Üçüncü Lige Çikaracağiz"

Uğurlu, "kepez Belediyespor’u Üçüncü Lige Çikaracağiz"

Bu sezon 2014-2015 Amatör Futbol Ligine iddialı girmek isteyen Kepez Belediyespor, 20-21 Eylül’de başlayacak olan lig öncesinde iddialı bir takım oluşturdu.
Takıma 7 yeni transfer yapan Kepez Belediyespor’da hedefin bölgesel amatör ligi olduğunu söyleyen Kepez Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Uğurlu, "Bu sezon amatör ligde iddialı bir kulüp olmak için kolları sıvadık. Yeni transferlerimiz takıma adapte oldular. Kepez Belediye Başkanımız Hakan Tütüncü’nün desteğini alarak bu yıl süper amatör’den Bölgesel Amatör Ligi’ne çıkmayı hedefliyoruz" dedi.
Mehmet Uğurlu 2014-2015 süper amatör kuralarının çekildiğini belirterek, "Kepez Belediyespor B gurubunda Demre Belediyespor, Yeni Kemerspor, Sanayispor, Kınıkspor, Korkuteli Belediyespor, Ormanspor ve Yeşilkemerspor ile mücadele edecek. Maçlarımız 20-21 Eylül tarihinde başlıyor. Korkuteli Belediyespor ile 7’nci hafta karşılaşacağız" dedi.
Transfer çalışmalarımız da devam ettiğini kaydeden Uğurlu, "24 kişilik kadro kurmayı planlıyoruz. Transferler konusunda sürekli Belediye Başkanımız Hakan Tütüncü ve antrenörümüz Mehmet Çiçek ile birlikte istişare içerisindeyiz. Mevkilere göre alternatifi olan oyuncular transfer ediyoruz. Şimdiye kadar 7 transfer yaptık. Yeni transferlerimiz gerçek profesyonel oyuncuları transfer ettik. Şimdiden sonra da böyle olacak" şeklinde konuştu.
Hedeflerini mutlaka BAL Ligi’ne çıkmak olduğunu vurgulayan Uğurlu, "Yeni sezonda hedefimiz mutlak BAL Ligi. İyi bir kadro kurarak BAL Ligi’ne yükselmek istiyoruz. Tesislerimizle ve hedefimizle bu hedefe baş koyduk. Belediye başkanımızın da desteği tam. İnşallah sezon sonunda BAL Ligi’ne çıkan takım biz oluruz" dedi.