Ula’da Organ Ve Doku Bağışı Seferberliği

Ula’da Organ Ve Doku Bağışı Seferberliği

Muğla genelinde İl Sağlık Müdürlüğü tarafından organ bağışını artırmak amacıyla başlatılan çalışmalara İlçe sağlık müdürlükleri düzenledikleri kampanyalar ile destekv eriyor. Ula İlçe Sağlık Müdürü ve Ula Toplum Sağlığı Merkezi Sorumlu Tabibi Dr. F. Sibel Curnaoğlu Kurnaz, Organ ve Doku Bağışı kampanya çerçevesinde esnafın da desteğini almak için Ula Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Kemal Özçelik’i makamında ziyaret ederek, çalışmalarda destek istedi.
Ula Esnaf Odası Başkanı Kemal Özçelik, her yıl binlerce vatandaşımızın organ ve doku bulunmaması nedeniyle yaşamını kaybettiğini belirterek, esnaf kesiminin ve vatandaşların organ ve doku bağış kampanyasına destek vermelerini istedi. Özçelik, “Organ bir gün herkese gerekebilir. Organ bağışı yaparak giden bir canın yerine başka bir insana yaşam verilmesi demektir. Ailelerin bu konuda duyarlı olmalarını ve bir gün kendilerine de organ gerekebileceğini düşünerek kampanyamıza vatandaşlarımızın ve esnaflarımızın destek vermesini bekliyorum” dedi.
Ula’da düzenlenen organ ve doku bağış kampanyası 27 Ağustos’ta Akyaka Mahallesinde Saat 09.00 -16.00 arasında Açık Pazar Yeri ve Aile Sağlığı Merkezinde Binasında, 29 Ağustos 2014 tarihinde Karabörtlen Mahallesinde Saat 09.00 -16.00 arasında Pazar Yeri ve Aile Sağlığı Merkezinde Binasında, 8 Eylül 2014 tarihinde Kızılyaka Mahallesinde Saat 09.00 -16.00 arasında Muhtarlık Binası ve Aile Sağlığı Merkezinde Binasında, 12 Eylül 2014 tarihinde Gökova Mahallesinde Saat 09.00 -16.00 arasında Belediye Binası Önünde ve Aile Sağlığı Merkezinde Binasında ve 25 Eylül 2014 tarihinde Ula Merkez’de Saat 09.00 -16.00 arasında Ula Ali Koçman Meslek Yüksekokulu Ek Binasında düzenlenecek.