ULAŞIM A.Ş.’DEN UYARI

ULAŞIM A.Ş.’DEN UYARI

Büyükşehir Belediyesi tarafından Karayolları Kavşağında gerçekleştirilen alt ve üst geçit çalışması nedeniyle Raylı Sistem 3-11 Şubat tarihleri arasında Düvenönü-Organize Sanayi güzergahında hizmet veremeyecek. Raylı sistemle Organize Sanayi istikametine gitmek isteyenler Düvenönü İstasyonu’ndan otobüs aktarması ile taşınacak.
Trafiği rahatlatmak ve kesintisiz akmasını sağlamak için Büyükşehir Belediyesi tarafından Karayolları Kavşağında yapılan çalışmalar devam ediyor. Yapılan çalışmalar nedeniyle raylı sistem seferleri Düvenönü-Organize Sanayi arasında bir süre yapılamayacak. 3 Şubat Salı gününden itibaren 11 Şubat tarihine kadar Düvenönü İstasyonundan itibaren Organize Sanayi İstasyonuna kadar bütün istasyonlar hizmete kapatılacak.
Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Planlama ve Raylı Sistem Daire Başkanı Ferhat Bingöl, konuyla ilgili yaptığı açıklamada trafiğin rahatlaması ve kesintisiz bir hale gelmesi için gerçekleştirilen çalışmalardan dolayı oluşacak durumlar nedeniyle vatandaşlardan anlayış beklediklerini belirtti. Karayolları Kavşağında yapılan alt geçidin raylı sistemin altından geçecek olması nedeniyle, alt geçit çalışması için raylı sistem hattı üzerinde forekazık ve diğer imalatların yapılacağını ifade eden Bingöl, bu çalışmalar nedeniyle 3 Şubat - 11 Şubat tarihleri arasında raylı sistemin belirtilen kesimde işletmesinin durdurulması gerektiğini söyledi. Bingöl, "Yolcularımızın İldem - Düvenönü hattında ve Talas - Meydan arasında raylı sistem ile taşınmasına sorunsuz bir şekilde devam edilecektir. Ancak, Organize Sanayii ile Düvenönü arasında yolcularımızın taşınması otobüslerle gerçekleştirilecektir. Vermiş olduğumuz rahatsızlıktan dolayı tüm yolcularımızın anlayışını bekler, çalışmalarımızın en kısa sürede tamamlanması için 24 saat süresince çalışılacağı hususunu tüm vatandaşlarımıza arz ederiz" dedi.