“Ülkemizi büyük Türkiye yapma yürüyüşündeyiz”

“Ülkemizi büyük Türkiye yapma yürüyüşündeyiz”

Bayramların milli birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirmek için önemli bir fırsat olduğunu kaydeden Birkan sözlerine şöyle devam etti:

BİRLİK ŞUURUNU DEVAM ETTİRMELİYİZ

Değerli kardeşlerim,

Milletçe bir Ramazan bayramına daha kavuşmanın sevinci içerisindeyiz. Bir ay boyunca eşimizle dostumuzla iftar ve sahur sofralarında buluşarak lokmamızı paylaşmanın coşkusunu hep birlikte yaşadık. Ramazan ayı boyunca zirveye çıkan bir ve beraber olma, sevgi, hoşgörü ve paylaşma şuurunun Ramazan ayından sonra da devam etmesini temenni ediyorum.

KÜRESEL BARIŞ VE ADALETİN SESİ OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Kıymetli Kardeşlerim,

Malumunuz olduğu üzere ve millet olarak kritik ve zorlu bir süreçten geçiyoruz. Uluslararası toplumun geciken tedbirleri bölgemizde devasa krizlere çatışmalara yol açtı. Biz ise Türkiye olarak bu insani sorumluluktan kaçmadık, tüm insanlığın onurunu kurtardık. Dünya mazlumlarının sığınağı bir gönül ülkesi olarak Sayın cumhurbaşkanımızın liderliğinde küresel barış ve adaletin sesi olmaya devam edeceğiz. Bu vesile ile İslam dünyasında bayram sevincimizi gölgeleyen tüm acıların bir an evvel son bulmasının temenni ediyorum.

ÜLKEMİZİ BÜYÜK TÜRKİYE YAPMA YÜRÜYÜŞÜNDEYİZ

Değerli Kardeşlerim,

Ne zaman barışın ve kalkınmanın tesisi için bir adım atsak hemen akabinde içeriden ve dışarıdan ağır saldırılara maruz kalıyoruz. Bu noktada özellikle 15 Temmuz hain darbe girişiminin milletimiz tarafından önlenmesiyle ülkemizdeki ve bölgemizdeki kirli hesapların maskesi düşmüştür. Her şeye rağmen ülkemizi büyük Türkiye yapma yürüyüşündeyiz. Millet olarak bu yürüyüşümüzde önümüze çıkan engelleri hiç tereddüt etmeden ortadan kaldırmaya hazırız. Bizler tahriklere kapılmadan kardeşliğimizi ve bizi biz yapan ortak değerlerimizi sürekli diri tuttukça hiç kimse Türkiye’nin mukadderatını değiştirecek projelerin önünü kesemeyecektir. Artık gücünü milletten alan, attığı adımları çekinerek değil kararlılıkla atan bir ülkeyiz ve yolumuza güçlenerek devam edeceğiz.

İdrak ettiğimiz Ramazan bayramı vesilesiyle başta aziz şehitlerimizin ve gazilerimizin aileleri olmak üzere tüm hemşerilerimizin bayramını tebrik ediyorum.