ÜLKÜ OCAKLARINDAN ’OYUNCAK VE AYAKKABI’ KAMPANYASI

ÜLKÜ OCAKLARINDAN ’OYUNCAK VE AYAKKABI’ KAMPANYASI

Elazığ Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından Baskil ilçesine bağlı 3 köyde çocuklara oyuncak ve ayakkabı dağıtıldı.
Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından başlatılan ’Bir çocuk da sen sevindir’ kampanyası kapsamında Baskil ilçesine bağlı köylerde çocuklara oyuncak ve ayakkabı dağıtıldı. Hayırsever vatandaşlar tarafından vakfa ulaştırılan oyuncak ve ayakkabılar, Ülkü Ocakları üyeleri tarafından çocuklara teslim edildi. Oyuncakları alan çocuklar büyük sevinç yaşadı. Erkek ve kız çocuklarına ayrı ayrı hazırlanan paketleri alan çocuklar, Ülkü Ocakları başkan ve yönetimine teşekkür etti.
Yukarı Kuluşağı Köyü Muhtarı Fahrettin Bulut da, köylerde yaşayan insanların ekonomik durumlarının kötü olduğunu ve bu sebeple çocuklarına oyuncak alamadıklarını belirterek, çocukların mutluluğuna vesile olanlara teşekkür etti. Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Elazığ Şube Başkanı Fatih Murat Taşkın ise, kendilerine gönderilen yardımları köylerde oyuncak alma imkanı olmayan çocuklara ulaştırdıklarını bu vesileyle çocukların sevinmelerine katkı sağladıklarını ifade etti. Taşkın, "Kampanyamız geçtiğimiz hafta başlatıldı. İlk olarak Sivrice ilçesine bağlı köylerde yaşayan çocuklara yardım dağıtacaktık ancak okulların tatil edilmesinden dolayı yapamadık. Bugün Baskil’e 60 kilometre uzaklıktaki Kuluşağı köyündeyiz. Burada çocuklara ayakkabı, oyuncak ve Türk bayrağı dağıtıyoruz. Sağlıklı bir toplum yetişmesini istiyorsak bu çocuklara sahip çıkmalıyız. Çocuklar oyuncakları görünce çok sevindi. Ülkü Ocakları olarak bizler hayırsever vatandaşlardan gelen yardımları çocuklara ulaştırıyoruz. Çok sayıda yardım malzemesi elimize ulaştı. Bugün 60 çocuğa ayakkabı ve oyuncak dağıtacağız. Önümüzdeki günlerde yardımlarımız devam edecek. Kampanyamıza destek olmak isteyenler sosyal medya üzerinden ve il binamıza gelerek yardımlarını bizlere ulaştırabilir. Ben halkımızın bu konuda duyarlı olacağını düşünerek bu sayede çok sayıda çocuğa yardım ulaştıracağımızı düşünüyorum. Şimdiden yardım yapanlara teşekkür ediyorum" dedi.