Ülkücü İşçiler Derneği’nde Görev Değişimi

Ülkücü İşçiler Derneği’nde Görev Değişimi

Ülkücü İşçiler Derneği Malatya Şubesi Başkanlığına Şevket Keskin seçildi.
Ülkücü İşçiler Derneği Malatya Şubesi olağanüstü genel kurulunu yaptı. Dernek binasında gerçekleştirilen olağanüstü genel kurulda, tek liste halinde gidilen seçimde Şevket Keskin başkan oldu.
Olağanüstü genel kurul sonrası basın açıklaması yapan Ülkücü İşçiler Derneği Malatya Şube Başkanı Şevket Keskin, "Ülkücü ahlak, tarih göz önüne alınarak bakıldığında her alanda kendisine yakışır şekilde bir yaşam tarzının, yönetim anlayışının ve kültürel birlikteliğin en kıymetli örneklerini vermiştir. Sosyolojik ve kültürel birliktelikle meydana gelmiş toplumsal birlik kavramı ise, millet olma şuurunun yansımasıdır. Millet olma şuurumuz ve iman ahlakımızdan bize tevdi edilen en önemli vazife ise, her şart altında haksızlık, adaletsizlik ve sömürü düzeni karşısında Hüseyni bir duruş sergilemektir. Bu anlayış ve ahlak üzerine donanmış şekilde işçi kardeşlerimize hizmet etmeyi Cenabı Allah’tan niyaz ediyoruz. Benlikten sıyrılıp, bizliğe erişmek gayesi güderek, bugüne dek işçi kardeşlerimizin dile getirmemiş yahut önemsenmediği için rafa kalkmış haklarının; hatta kendi gönül dünyalarının dahi dava arkadaşlığını yapmaya talibiz. Bu uğurda her nevi hususun ciddiyet ve samimiyet ile tarafımızdan takipçisi olunarak, sonuca ulaştırılacağından kimse kaygı duymamalıdır" dedi.
Şevket Keskin başkanlığındaki Ülkücü İşçiler Derneği Malatya Şubesi Yönetiminde şu isimler yer alıyor: Erhan Işık, Yıldıray Özkul, İlhan Kabakaş, Uygur Elbir, Cebrail Yıldız, Emin Ceyhan, Ahmet Güldaş, Burak Sarıkaya, Feridun Fırat, Zafer Tuncay, Kemal Asiltürk, Murat Balıkçı, İbrahim Daşcılar, Suat Ceyhan, Mustafa Sükut, Haydar Karakaş, Cebrail Özdoğan, Kürşat Atılmış, Mustafa Kama, Hakan Şahin, Ramazan Kaya, Şamil Arıca, Tufan Özer, Uğur Topaloğlu ve Ahmet Mesut Rışvanoğulları.